Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 12:45

Δυναμικός ο ΝΟΚ στους διασυλλογικούς αγώνες Ιστιοπλοΐας σε Πύλο-Γύθειο

Δυναμικός ο ΝΟΚ στους διασυλλογικούς αγώνες Ιστιοπλοΐας σε Πύλο-Γύθειο

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Στους διασυλλογικούς αγώνες που διοργανώθηκαν από τον Ν.Α.Σ. Πύλου στις 12 -13 Οκτωβρίου, στον όρμο του Ναυαρίνου, και από τον Ν.Ο. Λακωνίας, στις 19-20 Οκτωβρίου, στο Γύθειο, συμμετείχε με επιτυχία η  αγωνιστική ομάδα του τμήματος ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της...

Η ομάδα συμμετείχε  με 6 αθλητές στην κατηγορία σκαφών Laser 4,7 και 12 αθλητές στην κατηγορία σκαφών Optimist. «Και στους δύο αγώνες φάνηκε η δυναμική που υπάρχει στην ομάδα, όχι μόνο λόγω του πάθους των παιδιών αλλά και της σωστής προετοιμασίας από τον εξωτερικό συνεργάτη μας, Λημνιό Παναγιώτη», επισημαίνεται από το το ΔΣ του ΝΟΚ.

Αναλυτικά οι θέσεις που κατέκτησαν τα παιδιά έχουν οι εξής:
Στον αγώνα της Πύλου, ο Λημνιός Γεώργιος κατέκτησε τη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης μεταξύ 38 αθλητών.
Στην κατηγορία  Junior Αγόρια και οι τρεις θέσεις κατακτήθηκαν από αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας με 1ο τον Πατικόπουλο Δημήτριο, 2ο τον Λημνιό Ιωάννη και 3ο τον Μητσέα Άγγελο. Στα Junior Κορίτσια, την πρώτη θέση κατέκτησε η αθλήτρια Οικονομάκου Παναγιώτα.
Στην κατηγορία σκαφών Laser 4,7 η αθλήτρια Αδαμοπούλου Αγγελική κατέλαβε την 3η θέση στην γενική κατάταξη.

«Όσον αφορά στον αγώνα του Γυθείου, η εκεί επικράτηση του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας ήταν εμφανής», τονίζει ο ΝΟΚ και προσθέτει αναλυτικά:
«Στην κατηγορία σκαφών Optimist την 1η θέση της γενικής κατάταξης κατέλαβε ο Λημνιός Γεώργιος μεταξύ 36 αθλητών.
Στην κατηγορία Junior Αγόρια και πάλι στην πρώτη θέση ήταν ο Πατικόπουλος Δημήτριος, με 2ο τον Μητσέα Άγγελο και 3ο τον Λημνιό Ιωάννη. Στην κατηγορία Junior Κορίτσια, 1η ήταν η Οικονομάκου Παναγιώτα και στην 3η θέση η Κολινιάτη Δήμητρα, η οποία βραβεύτηκε και σαν την μικρότερη αθλήτρια του αγώνα σύμφωνα με την ‘παράδοση’.
Στην κατηγορία σκαφών Laser 4,7 για κορίτσια, την 2η θέση κατέλαβε η Μαρισέλ Ξάνθη και την 3η θέση η Αδαμοπούλου Αγγελική».

Οι αποστολές
Στις δύο αποστολές του τμήματος συμμετείχαν οι εξής αθλητές: Αδαμόπουλος Κωνσταντίνος, Αδαμοπούλου Αγγελική, Γκούζος Φίλιππος, Κολινιάτη Δήμητρα, Λαλάκος Ιωάννης, Λημνιός Γεώργιος, Λημνιός Ιωάννης, Μαρισέλ Αμαλία, Μαρισέλ Ξάνθη, Μητσέας Γ. Αθανάσιος, Μητσέας Άγγελος, Μητσέας Κωνσταντίνος, Νικολακόπουλος Σταύρος, Οικονομάκος Παναγιώτης, Οικονομάκου Παναγιώτα, Πατικόπουλος Δημήτριος, Σιαφάκας Αλέξανδρος, Σιαφάκας Αριστοτέλης.

Την αποστολή συνόδευσαν ο εξωτερικός συνεργάτης του ΝΟΚ, Λημνιός Παναγιώτης, και ο έφορος του τμήματος, Κολινιάτης Ηλίας.

«Θα θέλαμε να συγχαρούμε τα παιδιά για τις επιτυχίες τους αλλά και για την προσπάθεια που καταβάλουν για να είναι συνεπείς σ’ αυτήν τους την ενασχόληση με το άθλημα της Ιστιοπλοΐας. Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς, που μας συμπαραστέκονται και μας εμπιστεύονται», υπογραμμίζει ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας.