Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 23:49

Δημιουργικότητα και κοσμοπλημμύρα στο 1ο Kalamata Street Fashion Show

Δημιουργικότητα και κοσμοπλημμύρα στο 1ο Kalamata Street Fashion Show

ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΜΦΕΙΑΣ 
Μια μεγάλη, πολυσύνθετη και καινοτόμα για την περιοχή μας εκδήλωση, το 1ο Kalamata Street Fashion Show, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού σημειώθηκε κυριολεκτικά το αδιαχώρητο στον πεζόδρομο της οδού Αμφείας, όπου το βράδυ του Σαββάτου Έλληνες σχεδιαστές μόδας παρουσίασαν τις δημιουργίες τους, με μοντέλα νέους και νέες της καθημερινής ζωής και με πασαρέλα το κόκκινο χαλί που στρώθηκε επάνω από το πλακόστρωτο…

Μάλιστα η μεγάλη προσέλευση του κόσμου δημιούργησε πρόβλημα, γιατί έγινε αδύνατο να μπορέσουν να παρακολουθήσουν όλοι το Street Fashion Show, καθώς οι μπροστινοί έκοβαν την ορατότητα στους πιο πίσω.
Παρόλα αυτά ήταν μια εκδήλωση με μεγάλο ενδιαφέρον, η οποία συνέβαλε στην ανάδειξη της αξίας των Ελλήνων σχεδιαστών μόδας. 
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από την Παρασκευή, με ομιλίες για την ιστορική πορεία της ενδυμασίας και της μόδας. Το Σάββατο το πρωί πραγματοποιήθηκε «δημιουργικό Brunch», ενώ το απόγευμα ξεκίνησε η παρουσίαση των δημιουργιών δεκάδων σχεδιαστών μέσα από το πρόγραμμα «2721 Pop Up Shops» και ακολούθως άρχισε και το 1st Kalamata Street Fashion Show.
Το πρόγραμμα διοργανώθηκε από το Σύλλογο Αποφοίτων Μαρία Κάλλας του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, τη δημιουργική ομάδα της εταιρείας «Λάδι Βιώσας» και το art café «Οι Κούνιες», ενώ ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.