Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 15:26

"Λιθιές και κύματα χέρι με χέρι…" για τα Παιδικά Χωριά SOS

Κώστας Νικολέας, Αλέκα Κανελλοπούλου Κώστας Νικολέας, Αλέκα Κανελλοπούλου

ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ
Σταθερός εθελοντικός υποστηρικτής του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας, των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμάτας διοργανώνει μια ακόμη εξαιρετική συναυλία, την Κυριακή στο Κάστρο στις εννέα το βράδυ, για τη στήριξη του έργου που επιτελούν οι εθελοντές του Κέντρου Στήριξης. Κάλεσμα στον κόσμο να διασκεδάσει με τη μουσική της Φιλαρμονικής και να συμπαρασταθεί στο έργο του Κέντρου, απεύθυναν η εκπρόσωπος του, Αλέκα Κανελλοπούλου και ο μαέστρος της Φιλαρμονικής, Κώστας Νικολέας…

Όπως σημείωσε, στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Καλαμάτας, η Αλέκα Κανελλοπούλου, οι ευχαριστίες του Κέντρου Στήριξης προς τη Φιλαρμονική, τους μουσικούς και τον μαέστρο της, είναι θερμότατες. Επεσήμανε ότι η είσοδος στη συναυλία θα είναι ελεύθερη όμως για τη στήριξη του Κέντρου ο κόσμος μπορεί να προσφέρει διάφορα είδη, βασικά τρόφιμα, είτε στην είσοδο του Αλεξανδράκειου Γηροκομείου, κοντά στην Υπαπαντή είτε στην είσοδο του Κάστρου.
Ο Κώστας Νικολέας τόνισε από την πλευρά του ότι η Δημοτική Φιλαρμονική με μεγάλη χαρά και αγάπη διοργανώνει αυτή τη συναυλία, η οποία σημείωσε ότι θα περιλαμβάνει μουσική και τραγούδια από κινηματογραφικές ταινίες, από οπερέτες και άλλα γνωστά έργα συνθετών.
Θα τραγουδήσουν οι Μαρία Κρασοπούλου και Δημήτρης Χαρλέπας, αφήγηση θα κάνει η Ηλιοπούλου Παναγιώτα, κιθάρα θα παίξει ο Αντώνης Κουφουδάκης.
Θα παιχτούν έργα των Χατζιδάκι, Καραΐνδρου, Piovani, Θεοδωράκη, Αντύπα, Τσακνή, Ανδρέου, Λειβαδά, Βισβάρδη και άλλων.
Στ.Μ.