Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 15:09

Κάλεσμα από το δήμαρχο: Η Καλαμάτα κάνει την καλύτερη Λευκή Νύχτα στην Ελλάδα

Δημήτρης Βεργόπουλος, Παναγιώτης Νίκας, Δημήτρης Μανιάτης, Λίλιαν Ψηλάκη Δημήτρης Βεργόπουλος, Παναγιώτης Νίκας, Δημήτρης Μανιάτης, Λίλιαν Ψηλάκη

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 
Με το δήμαρχο, Παναγιώτη Νίκα, να σημειώνει ότι η Καλαμάτα διοργανώνει την καλύτερη Λευκή Νύχτα σε όλη την Ελλάδα, με εξαιρετικά πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων αλλά κυρίως με σκοπό την υποστήριξη των επιχειρήσεων, οι οποίες, τόνισε, θα προσφέρουν τα είδη τους με τιμές σε κατάρρευση, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Δημαρχείο συνέντευξη Τύπου των συντελεστών της Λευκής Νύχτας, που απεύθυναν κάλεσμα προσέλευσης σε όλο τον κόσμο…

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι το Σάββατο θα βρεθούν στο κέντρο της πόλης χιλιάδες άνθρωποι, από διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου και όχι μόνο, προκειμένου να κάνουν τα ψώνια τους, να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγηθούν. Ευχαρίστησε θερμά το Αστικό ΚΤΕΛ διότι θα μεταφέρει δωρεάν τον κόσμο από τους χώρους στάθμευσης που θα λειτουργήσουν σε διάφορα σημεία της Νέας Εισόδου στην περιοχή των εκδηλώσεων. Ευχαρίστησε επίσης όλους τους υπόλοιπους συντελεστές, φορείς και συλλόγους, σημείωσε ότι ο κύριος διοργανωτής και συντονιστής είναι ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Βεργόπουλος, ενώ υπογράμμισε ότι ο χαρακτήρας της εκδήλωσης είναι κυρίως οικονομικός, αποσκοπεί στην υποστήριξη των επιχειρήσεων στο κέντρο της πόλης, οι οποίες, πρόσθεσε, θα προσφέρουν τα είδη τους όχι απλά με μεγάλες εκπτώσεις αλλά με τιμές σε κατάρρευση.
Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Βεργόπουλος σημείωσε από την πλευρά του ότι και η 4η Λευκή Νύχτα θα είναι τόσο επιτυχημένη όσο οι τρεις προηγούμενες, ενώ αναφέρθηκε στο πλήθος των εκδηλώσεων που έχουν διοργανωθεί τόσο από το Δήμο όσο και από επιχειρήσεις σε συνεργασία με το Δήμο. Επεσήμανε ότι οι τρεις κεντρικότερες εκδηλώσεις θα γίνουν στην κεντρική πλατεία, συναυλία από τους OtherView, στην πλατεία Όθωνος και στην πλατεία 23ης Μαρτίου.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Δημήτρης Μανιάτης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το δήμαρχο και το Δήμο διότι, όπως σημείωσε, συνεχίζουν αυτή την εκδήλωση. Το Επιμελητήριο, πρόσθεσε, πάντα στηρίζει εκδηλώσεις σαν τη συγκεκριμένη, που αποσκοπούν στην τόνωση της οικονομίας.
Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Λίλιαν Ψηλάκη, επίσης ευχαρίστησε το Δήμο, ενώ τόνισε ότι οι εμπορικές επιχειρήσεις έχουν ετοιμαστεί να προσφέρουν στους καταναλωτές τα είδη τους σε τιμές κατάρρευσης. Κάλεσε δε τους καταναλωτές να προτιμήσουν τις τοπικές επιχειρήσεις έναντι των πολυκαταστημάτων, οι οποίες ανέφερε ότι δεν υστερούν ούτε σε ποιότητα εμπορευμάτων ούτε και σε τιμές.
Ο Θανάσης Μπάλτας, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σημείωσε ότι σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων θα υπάρχουν εθελοντές έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε περίπτωση που χρειαστεί.
Τέλος, ο εκπρόσωπος του Αστικού ΚΤΕΛ, Χρήστος Μουστρούχος, αναφέρθηκε στις δωρεάν μεταφορές που θα κάνει ο φορέας που εκπροσωπεί του κόσμου που θα έρθει στην Καλαμάτα για τη Λευκή Νύχτα.
Στ.Μ.