Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 21:21

Ικανοποίηση στον "Αίολο" για την πρωτιά στα Optimist

Ικανοποίηση στον "Αίολο" για την πρωτιά στα Optimist

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 
Τους ιστιοπλόους του για την εξαιρετική αγωνιστική παρουσία που είχαν κατά το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας στις κατηγορίες Optimist και Laser 4.7, συγχαίρει ο Ναυταθλητικός Σύλλογος Καλαμάτας «Αίολος», που μάλιστα αναδείχτηκε πρωταθλητής σύλλογος στα Optimist…

ToΠεριφερειακό Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στο ναυτικό στίβο της Καλαμάτας από την περασμένη Παρασκευή μέχρι την περασμένη Κυριακή και οι ιστιοπλόοι του  «Αίολου» συγκέντρωσαν στα Optimist 20 βαθμούς, ενώ ακολούθησαν οι ιστιοπλόοι του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Συκιωνίων και μετά του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Άσσου Κορινθίας.
Η διοργάνωση του πρωταθλήματος έγινε από τον «Αίολο» και τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας «Ποσειδών». Συμμετείχαν συνολικά 127 ιστιοπλόοι εκ των οποίων 99 στην κατηγορία των optimist και 28 στην κατηγορία των laser 4.7.
Οι αθλητές του «Αίολου» που συμμετείχαν στα optimist ήταν οι Τάσος Μάλλιος, Παναγιώτης Οικονομόπουλος, Γιάννης Γιαννοπουλος, Αναστάσης Γκόνης, Πάστρας Αναστάσης, Στέφανος Γεννάτος και Γιώργος Οικονομόπουλος. Στα laser 4.7 συμμετείχαν από τον «Αίολο» οι Στάθης Πίσπας, Χρήστος Μάλλιος και Δημήτρης Βραχάτης.
Στην γενική βαθμολογία της κατηγορίας optimist ο Τάσος Μάλλιος κατέλαβε την 3η θέση, ο Παναγιώτης Οικονομόπουλος την 4η και ο Γιάννης Γιαννόπουλος την 6η, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή τους για την διεκδίκηση μιας θέσης στην εθνική ομάδα (πιθανόν να προκριθεί και ο αθλητής Αναστάσης Γκόνης, ενώ από την κατηγορία laser 4.7 την πρόκρισή του εξασφάλισε ο Στάθης Πίσπας που κατετάγη 2ος στην γενική κατηγορία.