Σάββατο, 07 Ιουλίου 2012 01:21

Ανταλλακτικό παζάρι και συλλογή φαρμάκων το απόγευμα στο Πάρκο Σιδηροδρόμων

Ανταλλακτικό παζάρι και συλλογή φαρμάκων το απόγευμα στο Πάρκο Σιδηροδρόμων

ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ 
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ «ΕΛΙΑ»

Παζάρι αντικειμένων που δεν χρειαζόμαστε πια, αλλά που μπορεί να είναι χρήσιμα σε κάποιους άλλους, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων. Είναι το 6ο Ανταλλακτικό Παζάρι του Δικτύου «Ελιά», ενώ ταυτόχρονα θα γίνει και συλλογή φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο της Καλαμάτας.

Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του πατινάζ, από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ. Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δικτύου Ανταλλαγών Μεσσηνίας Ελιά, «μαζί μας θα βρίσκονται και οι Εθελοντές Γιατροί του Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας, οι οποίοι σας καλούν να φέρνετε φάρμακα και ιατροφαρμακευτικό υλικό που δεν χρειάζεστε, ενισχύοντας έτσι το έργο του Κοινωνικού Ιατρείου.
Φίλες και φίλοι, προσβλέπουμε στην ενεργό συμμετοχή σας καθότι το Δίκτυο Ανταλλαγών δεν είναι υπόθεση μιας μικρής ομάδας, αλλά φιλοδοξεί να αποτελέσει πυλώνα μετασχηματισμού της τοπικής οικονομίας σε μια περίοδο που όλοι μας το έχουμε ανάγκη. Παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6974321656 (cosmote) και 6972755079 (vodafone) για να μάθετε πως μπορείτε να συμβάλετε στην προσπάθεια που γίνεται.
Στο παζάρι μας μπορείτε να φέρνετε αντικείμενα πάσης φύσεως (βιβλία, ρούχα, έπιπλα, κοσμήματα, διακοσμητικά είδη, καλλυντικά και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, αλλά και είδη πρώτης ανάγκης) τα οποία και ανταλλάσσετε απευθείας με άλλα αντικείμενα της αρεσκείας σας, χωρίς τη μεσολάβηση χρήματος. Παρακαλούμε θερμά τα είδη που φέρνετε να είναι σε καλή κατάσταση και καθαρά.
Στο χώρο του Παζαριού θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό, αλλά και άνθρωποι πρόθυμοι να σας εξηγήσουν τη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος συναλλαγών του Δικτύου και να σας βοηθήσουν να εγγραφείτε σε αυτό».