Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 17:08

Λευκή Νύχτα Καλαμάτας με εκδηλώσεις και στη νέα ανάπλαση αλλά και στο λιμάνι

Λευκή Νύχτα Καλαμάτας με εκδηλώσεις και στη νέα ανάπλαση αλλά και στο λιμάνι

26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 
Διευρυμένη θα είναι φέτος η ζώνη του εμπορικού κέντρου στην οποία θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τη Λευκή Νύχτα, στις 26 Αυγούστου, νύχτα Σαββάτου, ενώ στο πρόγραμμα έχει μπει και το λιμάνι. Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι, σε συνέντευξη Τύπου, ο αρμόδιος για τη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Βεργόπουλος (πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ), φέτος εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στην καινούργια ανάπλαση της Αριστομένους, μπροστά από τα δικαστήρια, αλλά και στο λιμάνι, μπροστά από το παλιό ξενοδοχείο «Αμέρικα». Πάντως ο κ. Βεργόπουλος υπογράμμισε ότι για να έχει η Λευκή Νύχτα τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία θα πρέπει οι έμποροι να προσφέρουν ανεπανάληπτες εκπτώσεις στα είδη που προσφέρουν…

Ειδικότερα ο δημοτικός σύμβουλος σημείωσε ότι η ημερομηνία για την πραγματοποίηση της Λευκής Νύχτας προσδιορίστηκε ύστερα από αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας. Στις εκδηλώσεις ανέφερε ότι θα συμμετέχουν τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, επιχειρηματίες που διοργανώνουν δικές τους εκδηλώσεις, εθελοντές και φυσικά ο Εμπορικός Σύλλογος, το Επιμελητήριο, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων.

Ακόμη ο κ. Βεργόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία ότι και η φετινή Λευκή Νύχτα θα έχει πολύ μεγάλη επιτυχία ενώ επεσήμανε ότι εκδηλώσεις, συναυλίες, παραστάσεις και άλλες δραστηριότητες, θα γίνουν στην πλατεία Όθωνος, στην πλατεία 23ης Μαρτίου, σε δύο σημεία στην κεντρική πλατεία, στο πεζοδρόμιο στο οποίο έγινε ανάπλαση μπροστά από τα δικαστήρια και στο λιμάνι. Πρόσθεσε ότι εάν θέλουν επαγγελματίες της Παραλίας να διοργανώσουν εκδηλώσεις θα πρέπει να έρθουν σε συνεννόηση με την οργανωτική επιτροπή του Δήμου.
Στ.Μ.