Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 20:37

Ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του θα πάνε και στο Βιοτεχνικό Πάρκο Καλαμάτας

Ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του θα πάνε και στο Βιοτεχνικό Πάρκο Καλαμάτας

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Δεν θα ξεχάσει φέτος ο Άγιος Βασίλης το Βιοτεχνικό Πάρκο Καλαμάτας και ιδιαίτερα τα παιδιά των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται εκεί. Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του «Διοκλή», δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Φάβας, την Παρασκευή το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο Βιοτεχνικό Πάρκο μεγάλη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα προσφερθούν δώρα στα παιδιά των επαγγελματιών, θα υπάρχει μουσική και τραγούδια από τη χορωδία του Γιώργου Σκλήκα και την ορχήστρα του Παναγιώτη Μάλαμα, ενώ δεν θα λείψουν και τα κεράσματα…

«Το Βιοτεχνικό Πάρκο φοράει τα γιορτινά του και την Παρασκευή, στις εφτά το απόγευμα, θα υποδεχθεί τον Άγιο Βασίλη που με τα ξωτικά του θα προσφέρουν δώρα», είπε ο Γιώργος Φάβας, επισημαίνοντας ότι η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και της μονομετοχικής εταιρίας του για την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας, «Διοκλής».

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, που βρίσκεται κοντά στην είσοδο του ΒΙΟ.ΠΑ και θα συνεχιστεί στο ισόγειο του κτιρίου της διοίκησης.

Όπως τόνισε ο κ. Φάβας, σκοπός της εκδήλωσης είναι η σύσφιγξη των σχέσεων των επαγγελματιών του ΒΙΟ.ΠΑ αλλά και του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου (Αγία Τριάδα), οι οποίοι έχουν προσκληθεί.

Επιπλέον ο πρόεδρος του «Διοκλή» δεν παρέλειψε να προτρέψει τους πολίτες της περιοχής να στηρίζουν τους επαγγελματίες του ΒΙΟ.ΠΑ. γιατί έτσι, όπως τόνισε, στηρίζουν την τοπική οικονομία.

Αναφερόμενος σε παρεμβάσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στο Βιοτεχνικό Πάρκο ο κ. Φάβας σημείωσε ότι τα έργα που εκτελεστεί και αυτά που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν άμεσα είναι πολλά και αποσκοπούν στο να βρίσκονται οι υποδομές σε όσο το δυνατόν πιο καλή κατάσταση και να είναι οι χώροι ελκυστικοί, ώστε να υποστηρίζονται οι επαγγελματίες στη δουλειά τους και να υπάρχει κίνηση. «Η εταιρία κάνει ό,τι είναι δυνατό ώστε να βελτιώσει τις υποδομές και την εικόνα των εγκαταστάσεων στο Βιοτεχνικό Πάρκο και το Δυτικό Εμπορικό Κέντρο προς όφελος των επαγγελματιών», σημείωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι αυτό το αναγνωρίζουν και οι ίδιοι.
Στ.Μ.