Σάββατο, 26 Μαϊος 2018 00:29

Με ευγνωμοσύνη από το Δημοτικό Ωδείο προς τη Νέλλη Σεμιτέκολο

Με ευγνωμοσύνη από το Δημοτικό Ωδείο προς τη Νέλλη Σεμιτέκολο

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ “ΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ” 
Στην πιανίστα που συγκαταλέγεται στις σημαντικές μουσικές προσωπικότητες της Ελλάδας, στη Νέλλη Σεμιτέκολο που υπηρετεί στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας 33 χρόνια, σε αυτή τη σημαντική γυναίκα είναι αφιερωμένη η τελευταία για φέτος εκδήλωση του κύκλου “Άνοιξη των Πλήκτρων”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εννέα το βράδυ της Κυριακής. Θα παίξουν για τη Νέλλη Σεμιτέκολο μαθητές της, συνάδελφοί της, φίλοι της, ενώ αναμένεται ότι θα παραστούν παλιοί καλλιτεχνικοί διευθυντές του Δημοτικού Ωδείου. Όπως τόνισαν, σε συνέντευξη Τύπου, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΩΚ Στάθης Γυφτάκης και η πρόεδρος της Φάρις Αναστασία Μπελογιάννη, θα είναι μια βραδιά συγκινητική και απόδοσης ευγνωμοσύνης σε μια καλλιτέχνιδα και προσωπικότητα που την αξίζει…

Η Αναστασία Μπελογιάννης σημείωσε ότι η Νέλλη Σεμιτέκολο είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την πόλη και κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει στη συναυλία, που είναι με ελεύθερη είσοδο, για να εκδηλωθεί μια ευρύτερη αναγνώριση της προσφοράς της.

Ο Στάθης Γυφτάκης πρόσθεσε ότι η βραδιά θα έχει συγκίνηση αλλά και πολλές εκπλήξεις, ιδιαίτερα από τους παλιούς και νεότερους μαθητές της.  Σημείωσε ότι η Νέλλη Σεμιτέκολο έχει προσφέρει στην Καλαμάτα και στην Ελλάδα ως ένα σημαντικό πρόσωπο στο χώρο της μουσικής.
Στ.Μ.