Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 15:30

Ο Ηλίας Μαμαλάκης το απόγευμα στο Διαγωνισμό Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής με πρωταγωνιστή το Σύκο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Από τις πιο γευστικές και γλυκιές βραδιές αναμένεται ότι θα είναι η αποψινή στην Καλαμάτα. Και αυτό χάρη στο σύκο. Στο «Elite City Resort» θα πραγματοποιηθεί ο Διαγωνισμός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής με πρωταγωνιστή το Σύκο, από τον Μορφωτικό Σύλλογο Πολυλόφου, με προσκεκλημένο και τιμώμενο πρόσωπο τον Ηλία Μαμαλάκη…

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις εφτά το απόγευμα και περιλαμβάνει και την παρουσίαση των βιβλίων του Ηλία Μαμαλάκη «Τρώμε και ομορφαίνουμε»  καθώς και «Η μύρτις και η μελόπιτα».

Τα πιάτα που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό, αλμυρά και γλυκά, που θα κριθούν ως τα καλύτερα, θα βραβευθούν από τον Μορφωτικό Σύλλογο Πολυλόφου και θα απονεμηθούν στους δημιουργούς τους πλούσια δώρα.

Ο Διαγωνισμός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής με πρωταγωνιστή το Σύκο είναι μια εκδήλωση στο πλαίσιο των Μεσσηνιακών Ημερών Σύκου και θα ακολουθήσει το Street Food Festival, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Αυγούστου στον Πολύλοφο. Η κορύφωση των Μεσσηνιακών Ημερών Σύκου θα γίνει φυσικά με τη Γιορτή Σύκου στον Πολύλοφο, για 18η συνεχή χρονιά, στις 18 Αυγούστου 2019.