Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 12:11

Την Κυριακή το ρεσιτάλ του Γ. Σύμκο στην Ελεήστρια

Την Κυριακή το ρεσιτάλ του Γ. Σύμκο στην Ελεήστρια

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΡΩΝΗΣ
Με ένα ρεσιτάλ πιάνου από τον πολυβραβευμένο πιανίστα,  Γιάννη Σύμκο, που ξεκίνησε τις σπουδές του στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, συνεχίζονται αυτήν την Κυριακή οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Κορώνης στην Ελεήστρια. Πρόκειται για τη συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 25/07, αλλά τελικά αναβλήθηκε για την Κυριακή 28/07...

Θα ακουστούν έργα των F. Couperin, C. Debussy, L. Janacek, R. Schumann, M. Ravel. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, η επόμενη συναυλία θα δοθεί την Πέμπτη 1η Αυγούστου κι έχει τίτλο: «From Βach, Purcell and Vivaldi to …»
Συμμετέχουν οι μουσικοί: Αναστάσης Δημητριάδης (recorder) Friedemann Sarnau (violin, viola), Catherine Sarnau (violin), Ισαβέλλα Χατζηιωάννου (violin), Samira Eisenbach (cello)

Την Κυριακή 4 Αυγούστου, στο πλαίσιο πάντα του Φεστιβάλ Κορώνης, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τίτλο “Violin dialogues”. Παίζουν βιολί οι: Elena Ivanova, Katja Kaminskaya, G. Ph. Telemann, J. M. Leclair, L. Boccherini, G. B. Viotti, R. Gliere. Θα ακουστούν έργα των Bela Bartok duets, ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια κ.ά.

Σημειώνεται ότι όλες οι συναυλίες του Φεστιβάλ Κορώνης πραγματοποιούνται στην Ελεήστρια, στις 21:30.

Είσοδος € 10 / € 8 / € 5 (κάτω των 18 είσοδος ελεύθερη)
Τα προπληρωμένα εισιτήρια θα έχουν έκπτωση. Εισιτήρια προπωλούνται στο κατάστημα Αλντεμπαράν, στην Κορώνη.

Έκθεση Ζωγραφικής στο Μανιατάκειο
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τεχνών Κορώνης 2019, πραγματοποιείται έκθεση Ζωγραφικής της Δήμητρας Λαμπρέτσα, με τίτλο «Ανθρώπινοι δρόμοι (LABRETSA Humanpaths), στο διάστημα από 29 Ιουλίου έως 1η Αυγούστου στο Μανιατάκειον Ίδρυμα.

Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ώρες κοινού: 11:00 - 13:00 & 20:00 - 23:00.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.koronifestival.gr