Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 12:40

Ρίχνει τις τιμές για ένα βράδυ η Κυπαρισσία

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/08
Εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα της Κυπαρισσίας, από τις 7 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα, πραγματοποιεί αυτήν την Παρασκευή 16 Αυγούστου, ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης «Η Πρόοδος»...

Πρόκειται για μία ακόμη πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, που φέτος κλείνει 91 χρόνια από την ίδρυσή του, προκειμένου να τονωθεί η εμπορική κίνηση στα καταστήματα της πόλης, τις ημέρες αυτές που η τουριστική κίνηση και η επισκεψιμότητα στην περιοχή της Κυπαρισσίας είναι αυξημένη.

Σε ανακοίνωσή του για την διοργάνωση, ο Σύλλογος σημειώνει μεταξύ άλλων ότι το βράδυ της 16ης Αυγούστου θα ισχύσουν «οι μεγαλύτερες εκπτώσεις, οι κορυφαίες τιμές της αγοράς σε όλα τα προϊόντα του εμπορικού κόσμου της πόλης μας».

Προσθέτει ότι θα είναι «μια γιορτή προσφορών στην κορύφωση του καλοκαιριού για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας, όπου θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και μεγάλες εκπτώσεις».

Τονίζει, εξάλλου, ότι «η αγορά της Κυπαρισσίας είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο, όπου οι επισκέπτες μας μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες τους σε ενδύματα, υποδήματα, αξεσουάρ, αναμνηστικά του τόπου μας και ό,τι άλλο επιθυμούν».