Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 13:36

Μέχρι και την Παρασκευή στο Κάστρο οι συγκινητικές "Τρωάδες" της Πειραματικής

Συνεχίζονται με επιτυχία μέχρι και αύριο, Παρασκευή, στο αμφιθέατρο του Κάστρου, οι παραστάσεις της τραγωδίας του Ευριπίδη «Τρωάδες» από την εφηβική θεατρική ομάδα της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας…

Σε ανακοίνωσή της για την πρεμιέρα του έργου στο Κάστρο, την Τρίτη, η Πειραματική σημειώνει:
«Μ’ ένα διαρκές και θερμό χειροκρότημα το κοινό υποδέχτηκε τη θεατρική ομάδα της Πειραματικής Σκηνής, χθες (σ.σ.Τρίτη), στην πρεμιέρα της παράστασης στο Κάστρο Καλαμάτας. Κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες που παρουσιάστηκε η παράσταση, γνωρίζουμε καλά ότι δεν θα μπορέσουμε να καλύψουμε το κόστος της παράστασης.
Όμως η ικανοποίηση είναι μεγάλη, γιατί η ποιότητα της παράστασης και το ζωντάνεμα των ηρώων της συγκλονιστικής αυτής τραγωδίας του Ευριπίδη από τη θεατρική ομάδα ενθουσίασε και συγκίνησε το κοινό.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι ήλθαν στην πρεμιέρα και αγκάλιασαν με τα επαινετικά τους σχόλια τη θεατρική μας δημιουργία. Ευχαριστούμε και τα παιδιά που δούλεψαν σκληρά τόσους μήνες, για να επιτύχουν μια τόσο καλή παρουσίαση».
Αρχίζουν οι εγγραφές για τη νέα θεατρική χρονιά
Εξάλλου, για όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην οικογένεια της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας, αμέσως μετά τις παραστάσεις αρχίζουν οι εγγραφές για την καινούργια θεατρική χρονιά. Στην Πειραματική Σκηνή μπορούν να εγγράφονται μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και φοιτητές για τη μεγάλη θεατρική ομάδα αλλά και παιδιά από 4 έως 12 ετών για τα τμήματα θεατρικού παιχνιδιού.