Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019 12:41

Με δύο πρωταγωνιστές η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Καλαμάτας

ΝΙΚΑΣ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Σαν είχε μείνει κολλημένος ο χρόνος στην εποχή της δημαρχοντίας του Παναγιώτη Νίκα αισθάνθηκαν κάποιοι όταν χθες το βράδυ ανέβηκε στην εξέδρα με τα παιδιά και τον Άγιο Βασίλη, για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Καλαμάτας, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, μαζί με το νέο δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο. Ο Παναγιώτης Νίκας έλαβε πρώτος το μικρόφωνο και με τον χαιρετισμό του ενθουσίασε μέρος του πολύ κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία, όταν είπε ότι έχει πάει και θα πάει αυτές τις ημέρες στη φωταγώγηση πολλών χριστουγεννιάτικων δέντρων όμως της Καλαμάτας είναι το πιο όμορφο…

Ο νέος δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, από την πλευρά του ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στα παιδιά βέβαια, χαρά ελπίδα και αισιοδοξία. 

Προηγουμένως ο πρόεδρος της Φάρις, Παντελής Δρούγας, έδωσε και εκείνος τις ευχές του σε όλους, ευχαρίστησε επίσης τους χορηγούς των εκδηλώσεων του Δήμου για την περίοδο των γιορτών, ενώ απεύθυνε κάλεσμα και στο άναμμα του καραβιού στο λιμάνι, απόψε στις οχτώ, αλλά και της μπάλας στο Ιστορικό Κέντρο, αύριο Κυριακή επίσης στις οχτώ το βράδυ. 

Ακολούθησε ένα εντυπωσιακό θέαμα στον ουρανό από τα πυροτεχνήματα του Δήμου και μετά συναυλία με πλούσιο πρόγραμμα και έντονο ρυθμό από τη Μαλού και το μουσικό της σχήμα. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μουσική και τραγούδι από τη Δημοτική Φιλαρμονική και τους τραγουδιστές Μιράντα Λώμη και Στέλιο Καρπαθάκη, καθώς και γιορταστικά τραγούδια από την παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας. 

Στ.Μ.