Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 11:11

Νέος χρόνος με την παράσταση της Πειραματικής Σκηνής “Η Κοιμωμένη ξύπνησε”

ΞΕΝΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΩΜΑΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ 
Με την παράταση “Η Κοιμωμένη ξύπνησε”, της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου, σε σκηνοθεσία Βενετσάνου Μπαλόπουλου, θα υποδεχτεί το 2020 η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας. Η παρουσίαση του έργου θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, από τις 3 μέχρι και τις 7 Γενάρη…

Ο Βενετσάνος Μπαλόπουλος έχει επιμεληθεί επίσης τα σκηνικά και τα κοστούμια. Για τα κοστούμια και το φροντιστήριο έχουν συνεργαστεί επίσης η Κατερίνα Μηλιαρέση και η Μαρίζα Νταϊφά. Η μουσική σύνθεση και επιμέλεια είναι της Κατερίνας Πετρουλάκη, η κίνηση της Σταυρούλας Γκόνου, τα βίντεο και οι φωτογραφίες του Νίκου Τζαβάρα και η αφίσα της Γιολάντας Μιτακίδη. 

Όπως σημειώνει η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας, “περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους να απολαύσουν τα… καμώματα άτακτων νεραϊδών, τις πατρικές ανησυχίες βασιλιάδων και τις αγωνίες νέων ανθρώπων του 21ου αιώνα. Με επίκεντρο όμως όλων το διαχρονικό κυνήγι της αληθινής αγάπης από την πριγκίπισσα που κοιμάται στην ασφάλεια του παλατιού για να ξυπνήσει στον φρενήρη σύγχρονο κόσμο. Η ποιητική γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, ο ρομαντισμός του χθες απέναντι στον κυνισμό του σήμερα αλλά κυρίως τα συναισθήματα των ανθρώπων που παραμένουν εσαεί αναλλοίωτα, θα παρελάσουν στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας  από 3 έως 7 Ιανουαρίου 2020 κάθε μέρα στις 8 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο και στις 12.00 το μεσημέρι. σε μια παράσταση που αναζητά την ισορροπία μεταξύ της συγκίνησης και του χιούμορ που… κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει!”.