Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 20:55

Re:Think Christmas Lab 4 - Τα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων

ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ 
Το τελευταίο εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων χριστουγεννιάτικων στολιδιών με τίτλο “Re:Think Christmas Lab 4 - Τα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων”, πραγματοποιείται την Κυριακή, 22 Δεκέμβρη, στο Αγρόκτημα Φοίφα. Την ίδια μέρα όμως θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικο Ανταλλακτικό – Χαριστικό παζάρι και Συλλογική Κουζίνα, με στόχο με τον ερχομό της νέας χρονιάς να καθιερωθεί και να γίνεται σε συγκεκριμένες ημέρες το παζί και η συλλογική κουζίνα…

Όπως μας ενημερώνει το πρόγραμμα Re:Think, “ένας μήνας γεμάτος χριστουγεννιάτικα πολυεργαστήρια στο Αγρόκτημα Φυσικής Καλλιέργειας Φοίφα, κυριακάτικα αλλά και καθημερινά με επισκέψεις σχολείων, φτάνει στο τέλος του αυτή την Κυριακή 22.12.2019, με το τελευταίο εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων χριστουγεννιάτικων στολιδιών με τίτλο “Re:Think Christmas Lab 4 - Τα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων”!

Παράλληλα, το Αγρόκτημα καλεί σε ένα Χριστουγεννιάτικο Ανταλλακτικό – Χαριστικό παζάρι και Συλλογική Κουζίνα, με ελεύθερη είσοδο, από τις 13.30 μ.μ., ολοκληρώνοντας με έναν αλληλέγγυο τρόπο το φετινό κύκλο εργασιών του.

Στη λογική του “Αντί να το αγοράσεις μπορείς να το ανταλλάξεις” ο καθένας μπορεί να φέρει ρούχα, παπούτσια, βιβλία, μικροαντικείμενα χρηστικά και διακοσμητικά, παιχνίδια, φυτικά καλλυντικά, γλυκά κι ό,τι άλλο επιθυμεί, αρκεί να είναι καθαρό και περιποιημένο. Συγχρόνως, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προετοιμάσουν και να φέρουν φαγητά και γλυκά, ώστε να δημιουργηθεί ένα μεγάλο συλλογικό χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους!

Με την εκδήλωση αυτή, το Αγρόκτημα Φοίφα απευθύνει κάλεσμα για τη δημιουργία ενός μόνιμου Χαριστικού - Ανταλλακτικού Παζαριού στους χώρους του από τη νέα χρονιά κι εξής, αλλά και για ένα γενικότερο αναστοχασμό πάνω στο πνεύμα των εορτών και το μήνυμα που πρεσβεύουν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 27210 22505 ή/και να επισκεφθείτε το site Re-Think Project καθώς και τη σελίδα στο FB Re:Think Αγρόκτημα Φυσικής Καλλιέργειας Φοίφα”.