Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 23:49

Κατάρτιση, συνέλευση και πίτα για τους επαγγελματίες φωτογράφους

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Γεμάτη, εποικοδομητική και συναδελφική ήταν η Κυριακή για τα μέλη της Ένωσης Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου. Στην Καλαμάτα παρακολούθησαν σεμινάριο για σειρά θεμάτων με σκοπό την αναβάθμιση της δουλειάς τους, ακολούθως έκαναν τη συνέλευσή τους και μετά έκοψαν την πίτα τους…

Όπως σημειώνει η Ένωση σε σχετικό δελτίο Τύπου, “με επιτυχία διεκπεραιώθηκε το σεμινάριο διαχείρισης του χρώματος στη λήψη, στην οθόνη και στην εκτύπωση. Με την υποστήριξη των εταιρειών Viewsonic /Datacolor. Αποθήκευση - Επεξεργασία: Οι μέθοδοι αποθήκευσης NAS / hard disc & cloud, Η καθημερινή ροή εργασίας storage. Αλλα και λογισμικό για φωτογραφικά καταστήματα στον τομέα της εκτύπωσης φωτογραφίας. Με την υποστήριξη των εταιρειών Synology, Viewsonic, Western Digital, Sandisk, Pixel Tech, Odessos Color. Παρουσιάστηκε το πλήρες σύστημα της Canon, και Live Demo των κορυφαίων ψηφιακών μηχανών και φακών της Canon με εισηγητές τον Αθανάσιο Μυλωνά και Κώστα Τάγκαλο.

Το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου από τις 10:00 το πρωί ως τις 14:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων “ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ” και παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον επαγγελματίες φωτογράφοι από Μεσσηνία, Αργολίδα και Κορινθία.

Ακολούθησε Γενική Συνέλευση του Σωματείου, απολογισμός, ανάγνωση έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής, έγκριση πεπραγμένων, προϋπολογισμός, προτάσεις και σχεδιασμός έργου.

Στην συνέχεια οι επαγγελματίες φωτογράφοι κόψαμε την πίτα μας, ανταλλάξαμε ευχές με ένα κρασάκι και μια ποικιλία από μεζέδες και μοιραστήκαμε προβληματισμούς και απόψεις απολαμβάνοντας την συναδελφική επικοινωνία και αλληλεγγύη”.