Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 08:09

Το Κέντρο Νέων κόβει πίτα με κέφι, χορό και δώρα

ΑΠΟΨΕ 
Την πίτα του κόβει απόψε, Τετάρτη, στις εννιά, στο “Κύτταρο Rock Bar” το Κέντρο Νέων Καλαμάτας. Οι διοργανωτές υπόσχονται ότι όσοι βρεθούν στην εκδήλωση θα περάσουν υπέροχα, θα διασκεδάσουν, θα χορέψουν και αν είναι τυχεροί θα κερδίσουν δώρα. Η είσοδος είναι ελεύθερη, όμως ο κόσμος πίνοντας το ποτό του μπορεί να υποστηρίξει τη λειτουργία αυτής της εθελοντικής δομής…

Όπως σημειώνει το Κέντρο Νέων Καλαμάτας, “το 2020 είναι γεγονός και εμείς γιορτάζουμε αυτόν τον 1ο μήνα του, που ήδη κυλάει στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας γεμάτος με εργαστήρια και εκδηλώσεις!

Ελάτε στο Κύτταρο Rock Bar την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 21.00, όπου θα μαζευτούμε όλοι οι φίλοι, εθελοντές και μέλη του Κέντρου Νέων Καλαμάτας για να κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα μας.

Μην χάσετε μία μουσική βραδιά γεμάτη με «2020 ευχές»  για να πραγματοποιηθούν όλα όσα λαχταράμε. Δεν θα λείψει το κέφι, ο χορός και φυσικά τα δωράκια για τους τυχερούς που θα βρουν το φλουρί ή και τα φλουριά (γιατί σίγουρα δεν θα είναι μόνο ένα)!!!

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ μπορείτε πίνοντας το ποτό σας να υποστηρίξετε το έργο του Κέντρου Νέων Καλαμάτας, καθώς μέρος τον εσόδων θα διατεθεί για την υποστήριξη της λειτουργίας μας!”.

 

Κέντρο Νέων Καλαμάτας.

Διεύθυνση: Πλατεία Όθωνος 10

τηλ: 2721110740

(Δευτέρα έως Πέμπτη 17.00 - 22.00)

e-mail.:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http: https://kentroneonkalamatas.gr/