Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 13:42

Απόψε η πρώτη εμφάνιση της Βασίλισσας του Καλαματιανού Καρναβαλιού

CARNIVAL FASHION SHOW ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΧΩΡΙΟ 
Η πρώτη μεγάλη εκδήλωση του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού θα πραγματοποιηθεί το βράδυ, στο Καρναβαλικό Χωριό, στο βόρειο τμήμα της κεντρικής πλατείας, ενώ θα εμφανιστεί για πρώτη φορά φορά και η Βασίλισσα του καρναβαλιού της Καλαμάτας. Στις 8.30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο Καρναβαλικό Χωριό το Carnival Fashion Show. Επίσης το Σαββατοκύριακο θα γίνουν γυρίσματα για το διαφημιστικό βίντεο του Καλαματιανού Καρναβαλιού και η Οργανωτική Επιτροπή καλεί τον κόσμο που επιθυμεί να προσέλθει και να συμμετέχει…

Ειδικότερα, απόψε θα γίνει επίδειξη καρναβαλικών στολών, από καρναβαλικά γκρουπ και εργαστήρια ραφής, ενώ θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις και δώρα. 

Σε ό,τι αφορά τα γυρίσματα, η οργανωτική επιτροπή καλεί τον κόσμο να συμμετέχει σημειώνοντας πως “δεν είναι αναγκαίο όποιος επιθυμεί να συμμετέχει να είναι ήδη μέλος κάποιου group ή κάποιας καρναβαλικής ομάδας, αρκεί να έρθει στα γυρίσματα μας καρναβαλικά ντυμένος! Μπορούν να συμμετέχουν σχολές, ομάδες, παρέες... όποιος αγαπά το Καλαματιανό Καρναβάλι! 

Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η εταιρεία παραγωγής είναι το παρακάτω και μπορεί όποιος θελήσει να συμμετάσχει να παρουσιαστεί όποια από τις παρακάτω ώρες μπορεί, στο σημείο που δηλώνεται από την εταιρεία ανά ημέρα και ώρα! 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/01/2020 

Ώρα 15:00 Γυρίσματα με τη Βασίλισσα στο κάστρο της Καλαμάτας 

 Ώρα 15:30 Γυρίσματα με τους 7 αρχηγούς στην 23ης Μαρτίου (Αγ. Απόστολοι) 

 Ώρα 16:00 Γυρίσματα στο Πάρκο του ΟΣΕ (στο πατινάζ) 

 Ώρα 16:30 Γυρίσματα στην παραλία (Κάτω από Ανάσταση) 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/01/2020 

Ώρα 15:00 Γυρίσματα με όλους στην Πλατεία 23ης Μαρτίου (Αγ. Απόστολοι)

Ώρα 16:00 Γυρίσματα με όλους στην Πλατεία μπροστά στα σπιτάκια”.