Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 16:34

Ξάνθου, Γυφτάκη, Κοντοβουνήσιος, Τσιμπλής στην Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥΣ 
Το έργο τεσσάρων λογοτεχνών της Μεσσηνίας, μελών της Ένωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων θα παρουσιαστεί την Κυριακή στην Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών. Πρόκειται για την Κατερίνα Ξάνθου, την Κατερίνα Γυφτάκη, τον Χρήστο Κοντοβουνήσιο και τον Ηλία Τσιμπλή, που είναι μέλη και της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών. Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα της Εταιρείας στην Αθήνα, στην οδό Γενναδίου 8, στις 10.30 το πρωί...

Στην παρουσίαση θα κάνουν χαιρετισμό ο Παύλος Ναθαναήλ, πρώην πρόεδρος και νυν αντιπρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών και η Αντωνία Παυλάκου, φιλόλογος, συγγραφέας, πρόεδρος της Ένωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων.

Για την πεζογρα΄φο Κατερίνα Ξάνθου θα μιλήσει ο φιλόλογος Χρήστος Ρώμας.

Για την πεζογράφο Κατερίνα Γυφτάκη θα μιλήσει η φιλόλογος, συγγραφέας και μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών και της Ένωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων Μαρία Σταθέα. 

Για τον ποιητή Χρήστο Κοντοβουνήσιο θα μιλήσει ο λογοτέχνης και πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών Κώστας Καρούσος. 

Για τον ποιητή, δοκιμιογράφο και πεζογράφο Ηλία Τσιμπλή θα μιλήσει ο πρώην σχολικός σύμβουλος φιλολόγων, δρ. φιλοσοφίας Δημήτρης Ρεντίφης.  

Αποσπάσματα του έργου των Μεσσήνιων συγγραφέων θα διαβάσουν η συγγραφέας Κατερίνα Ντούγκα – Κοτοπούλου και η ποιήτρια Αλεξάνδρα Βαΐτσα – Βάκου. Θα συντονίσει ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος, λογοτέχνης,  έφορος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών.