Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 19:14

Συνεχίζεται η έκθεση ζωγραφικής σε φύλλα Μανόλιας της Γεωργίας Ραντέλοβα

“...ΣΤΟ ΚΥΜΑ” 
Στον πάντα φιλόξενο χώρο του “κύματος”, στην Παραλία της Καλαμάτας, φιλοξενείται από τις αρχές Δεκεμβρίου μία εξαιρετική έκθεση της πολυτάλαντης Γεωργίας Ραντέλοβα με ποικίλα εικαστικά θέματα, όπου σημαντική θέση ανάμεσά τους έχουν αυτά που αναφέρονται στη Μεσσηνία, στη Μάνη και στην Καλαμάτα ειδικότερα, καθώς και πρόσωπα με ζωηρό εκφραστικό βλέμμα…

Έργα που εντυπωσιάζουν καθώς έχουν δημιουργηθεί σε φύλλα Μανόλιας και εκπέμπουν μια ζεστή οικειότητα οι συνδυασμοί των χρωμάτων που η Γεωργία επέλεξε για να παρουσιάσει τη θεματολογία της μέσω αυτών. 

Στα δημιουργήματα της Γεωργίας Ραντέλοβα συνυπάρχουν αρμονικά οι χρωματικές εξάρσεις με την ευδιάκριτη ανάδειξη των τοπίων δίνοντας ένα ελκυστικό αισθητικό αποτέλεσμα που ακτινοβολεί αισιοδοξία. 

Προφανώς και δεν είναι τυχαία αυτή η αίσθηση αφού η Γεωργία είναι ιδιαίτερα θετικό άτομο με έντονη ζωντάνια και χαρά για τη ζωή και με ό,τι καταπιάνεται το κάνει με κέφι. 

Εκτός από αξιοπρόσεκτη εικαστικός είναι και θαυμάσια τραγουδίστρια, λένε όσοι την έχουν ακούσει και ένας απ’ αυτούς είμαι κι εγώ. 

Η έκθεση των έργων της “...στο κύμα” συνεχίζεται ως τα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ δεν αποκλείεται να παραταθεί. Μπορείτε τη δείτε τις ώρες που λειτουργεί το “κύμα”, από το πρωί μέχρι το απόγευμα καθημερινά. 

Θανάσης Παντές