Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 07:40

Απόψε η πιο ξεκαρδιστική εκδήλωση την αποκριών: Déjà Vu 6 στο Εργατικό Κέντρο

Σωτήρης Κριτσωτάκης, Σταυρούλα Χανδρινού, Φλώρα Σωτήρχου, Τάνια Τσαούση Σωτήρης Κριτσωτάκης, Σταυρούλα Χανδρινού, Φλώρα Σωτήρχου, Τάνια Τσαούση

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Η αποκριάτικη εκδήλωση που αρέσει σε όλους και προκαλεί δάκρυα από το γέλιο χωρίς να είναι γελοία, το Déjà Vu 6, θα πραγματοποιηθεί απόψε, Τετάρτη, στις εννιά το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας. Είναι ένα φεστιβάλ, ένας διαγωνισμός μίμησης γνωστών προσώπων, κυρίως από τον καλλιτεχνικό χώρο. Η είσοδος είναι και φέτος ελεύθερη, όμως όποιος θέλει μπορεί να συνεισφέρει στη συγκέντρωση χρημάτων που θα προσφερθούν στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ “Η υπομονή”...

Σε συνέντευξη Τύπου οι εθελοντές της επιτυχημένης αυτής διοργάνωσης κάλεσαν τον κόσμο να πάει το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο και να διασκεδάσει. 

Η Σταυρούλα Χανδρινού τόνισε ότι είναι μεγάλη η χαρά των εθελοντών που συνεχίζεται το Déjà Vu για έκτη συνεχόμενη χρονιά και διατύπωσε ευχαριστίες προς τη Φάρις και τον πρόεδρό της, Παντελή Δρούγα, τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ, τους εθελοντές και τον κόσμο που θα προσέλθει. Επισήμανε ακόμη ότι κάθε χρόνο το φεστιβάλ συγκεντρώνει χρήματα και τα προσφέρει για κοινωνικούς σκοπούς, ενώ φέτος αποφασίστηκε να αποδοθούν στο Σύλλογο “Η υπομονή”.

Η Φλώρα Σωτήρχου σημείωσε ότι στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου του Εργατικού Κέντρου εκπρόσωποι του Συλλόγου “Η υπομονή” θα ενημερώνουν τον κόσμο και τους σκοπούς και τις δράσεις του, ενώ ανακοίνωσε ότι τα βραβεία έχουν δημιουργήσει παιδιά του Συλλόγου, τα οποία και θα τα προσφέρουν στους νικητές. 

Η Τάνια Τσαούση διαβεβαίωσε ότι η βραδιά θα είναι υπέροχη. Η ίδια θα κάνει την παρουσίαση αλλά θα λάβει μέρος και στο διαγωνισμό, ενώ τόνισε επίσης ότι θα παρουσιαστούν εξαιρετικά τραγούδια, με πολύ κέφι. 

Ο Σωτήρης Κριτσωτάκης ανέφερε ότι στο διαγωνισμό θα λάβουν μέρος 17 συμμετοχές, επισημαίνοντας ότι οι αιτήσεις ήταν περισσότερες ωστόσο φέτος τέθηκαν πιο αυστηρά κριτήρια και δεν μπόρεσαν να γίνουν όλες αποδεκτές. 

Στ.Μ.