Τετάρτη, 20 Μαϊος 2020 16:53

Πρόσκληση δημιουργίας μηνύματος αισιοδοξίας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

ΚΕΠΕΠΨΥ 
Για τον γιορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, στις 26 Ιούνη, ετοιμάζεται το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας (ΚΕΠΕΠΨΥ). Καλεί όσους ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ένα αισιόδοξο μήνυμα μέσα στο θέμα “Αγαπάμε τη Ζωή”...

Το ΚΕΠΕΠΨΥ σημειώνει ότι το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών μπορεί να εκφράζεται μέσω της ζωγραφικής, της ποίησης, του τραγουδιού, της φωτογραφίας και άλλων μορφών τέχνης. Επισημαίνει ότι “εμείς θα συλλέξουμε τις δημιουργίες που θα μας αποστείλετε και θα τις παρουσιάσουμε μέσα από ένα βίντεο, το οποίο θα δημοσιευθεί.

Οδηγίες:

  1. Επιλέξτε μηνύματα αισιοδοξίας (αποφύγετε να αναφέρετε ναρκωτικές ουσίες και τις συνέπειές τους κλπ)
  2. Όταν ολοκληρώσετε το έργο σας, μπορείτε να μας το αποστείλετε είτε στο e-mail του ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε στην ταχυδρομική διεύθυνση - Χρυσοστόμου Σμύρνης 56, Καλαμάτα.
  3. Παρακαλούμε κατά την παράδοση του δημιουργήματός σας ενημερώστε μας εάν επιθυμείτε να δημοσιευτεί το όνομά σας και γενικότερα ηλικία, σχολείο κλπ.

Η προθεσμία αποστολή των έργων σας ισχύει έως την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 και ώρα 15:00 μμ”.