Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 13:04

Το ΜΕΘ ανεβάζει τον Μολυβένιο Στρατιώτη, πρώτη παραγωγή μετά την πανδημία του κορονοϊού

Δυνατά μετά την περιπέτεια της πανδημίας το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο κρατάει την επαφή του με το κοινό και ετοιμάζεται να παρουσιάσει μετά τα μέσα του Ιούλη τη νέα παραγωγή του, τον Μολυβένιο Στρατιώτη, διασκευή του έργου του Χανς Κρίστιαν Άντερσενα από τον Περικλή Αλμπάνη, που κάνει και τη σκηνοθεσία. Τη μουσική και τα τραγούδια υπογράφει ο Λεωνίδας Βέλλης…

Όπως σημειώνει το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο, “όλοι εμείς που αποτελούμε τη μεγάλη οικογένεια του ΜΕΘ, με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την πρώτη, μετά κορωνο'ί'ου, θεατρική παράσταση. 

Συγκεκριμένα η Παιδική Σκηνή του ΜΕΘ θα ανεβάσει στο Κάστρο της Καλαμάτας την Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουλίου, το σπουδαίο έργο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν '' Ο μολυβένιος στρατιώτης '' σε διασκευή και σκηνοθεσία Περικλή Αλμπάνη.

Εδώ και καιρό οι ηθοποιοί και όλο το δυναμικό του ΜΕΘ δουλεύουν με κέφι και ενθουσιασμό για να προσφέρουν στους μικρούς μα και τους μεγάλους μας φίλους μια πολύ όμορφη παράσταση με πρωτότυπη μουσική και τραγούδια, ειδικά γραμμένα για την παραγωγή μας αυτή, από το Λεωνίδα Βέλλη, πολλά χρώματα, όμορφα σκηνικά, μια παράσταση πλημμυρισμένη από αγάπη.

'' Ο μολυβένιος στρατιώτης '' από το ΜΕΘ, μια σημαντική στιγμή για τον πολιτισμό της πόλης μιας και είναι η πρώτη θεατρική παραγωγή της Καλαμάτας μετά την καραντίνα.

Σας περιμένουμε όλους στο Κάστρο της Καλαμάτας από 17 μέχρι και 19 Ιουλίου για να ξανακερδίσουμε μαζί, σιγά σιγά, τη ζωή μας, για να αναπνεύσουμε και πάλι τον αέρα του θεάτρου και του πολιτισμού, για να δούμε ξανά την πόλη και τη ζωή μας από ψηλά!”.