Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 14:57

Με μάσκα και μια ώρα πριν από κάθε παράσταση οι εκδηλώσεις του Δήμου στο Κάστρο και στο Μέγαρο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΦΑΡΙΣ 
Με μάσκα και μία ώρα νωρίτερα θα πρέπει να προσέρχεται το κοινό στις εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας, στο αμφιθέατρο του Κάστρου και στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού. Πρόκειται για μερικά από τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, τα οποία θα ισχύουν για το κοινό κατά την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων του “Πολιτιστικού Καλοκαιριού Καλαμάτας 2020”. Τα μέτρα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Φάρις, Παντελής Δρούγας, κατά την παρουσίαση του προγράμματος του Πολιτιστικού Καλοκαιριού από τον δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο και τους καλλιτεχνικούς διευθυντές των καλλιτεχνικών δομών της Φάρις και του Δήμου…

Ο πρόεδρος της Φάρις, κ. Δρούγας, ανέφερε για τις εκδηλώσεις στο αμφιθέατρο του Κάστρου ότι το κοινό πρέπει υποχρεωτικά να φοράει μάσκα τόσο κατά την είσοδο στο Κάστρο όσο και στο χώρο της εκδήλωσης. Η προσέλευση πρέπει να γίνεται 60 λεπτά της ώρας πριν την έναρξη της κάθε παράστασης. Το κοινό πρέπει να τηρεί τις προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ του. Η είσοδος και η έξοδος του κοινού στο χώρο θα γίνεται σύμφωνα με τις υποδείξεις των ταξιθετών. 

Σε ό,τι αφορά τις εκδηλώσεις στο προαύλιο του Μεγάλου Χορού ο κ. Δρούγας σημείωσε προϋπόθεση για την είσοδο του κοινού στο χώρο θα είναι η κατοχή δελτίου ελεύθερης εισόδου. Τα δελτία αυτά θα διανέμονται στο Πνευματικό Κέντρο,  την ημέρα κάθε εκδήλωσης, από τις εννιά το πρωί μέχρι τη μία μετά το μεσημέρι. Κάθε θεατής, είπε ο πρόεδρος της Φάρις, θα δικαιούται μέχρι δύο δελτία εισόδου, το ίδιο και τα παιδιά κάθε ηλικία. Και στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού η προσέλευση θα γίνεται 60 λεπτά της ώρας πριν ξεκινήσει η εκδήλωση. Το κοινό θα πρέπει υποχρεωτικά να φοράει μάσκα κατά την είσοδό του στο χώρο μέχρι την τοποθέτησή στο κάθισμα αλλά και κατά την έξοδό του. 

Στ.Μ.