Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 20:22

Βιβλίο για τη φωτογραφία από τον Ρόμπερ Ζερβό

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Είναι το πρώτο του βιβλίο και έχει θέμα φυσικά τη φωτογραφία. Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Α. Ζερβό και το βιβλίο του “Η φωτογραφία για ερασιτέχνες”, το οποίο θα παρουσιαστεί στην Καλαμάτα, την Πέμπτη 23 Ιούλη…

Το βιβλίο απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με τη δημιουργία εικόνας αλλά και σε όλους όσοι ήδη ασχολούνται, ενώ δίνει με εύληπτο τρόπο όλη την τέχνη αλλά και την τεχνική της φωτογραφίας. Με πληθώρα εικόνων και παραδειγμάτων, αλλά και με ασκήσεις σε κάθε κεφάλαιο, είναι ένα βιβλίο που δίνει όλες τις απαραίτητες γνώσεις στους αναγνώστες του.

Το βιβλίο έχει ήδη κυκλοφορήσει σε ηλεκτρονική μορφή μέσω internet και τώρα, που ολοκληρώθηκε η εκτύπωση, κυκλοφορεί και σε έντυπη μορφή.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 23 Ιουλίου μετά τις εννιά το βράδυ στον χώρο του Φωτογραφικού εργαστηρίου στην οδό Μπενάκη 5, στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας.

Την παρουσίαση θα κάνουν οι:

Γιώργος Καράμπελας (Συγγραφέας-δημοσιογράφος) με πολλά γνωστά βιβλία στο ενεργητικό του, όπως την σειρά ταξιδιωτικών βιβλίων «Οδοιπορικό στον κόσμο» Νεπάλ, Ιμαλάϊα, Βενεζουέλα, νησί του Πάσχα, Παταγονία, το «Ιερό χόρτο» το «Αντάρτικο των Πόλεων» κ.ά .

Βασιλική Κατέρη ιδρύτρια και πρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου για την τέχνη και τη φύση «ΝΑΡΤΟΥΡΑ» καθώς και εκπρόσωπος της επιχείρησης «Καλλίεργον»  και

Δημήτρης Φίλντισης