Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013 17:26

Ο Ορειβατικός Σύλλογος θα κόψει την πίτα του στον Άγιο Νικόλαο της Άνω Μέλπειας

Ο Ορειβατικός Σύλλογος θα κόψει την πίτα του στον Άγιο Νικόλαο της Άνω Μέλπειας

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Που αλλού, στο βουνό θα κόψει ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας την πίτα του, την Κυριακή. Θα είναι όμως μια εκδήλωση όχι αποκλειστικά για ορειβάτες αλλά για όλο τον κόσμο…

Ο Ορειβατικός θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στον οικισμό του Αγίου Νικολάου στην Άνω Μέλπεια της Δημοτικής  Ενότητας Ανδανίας του Δήμου Οιχαλίας.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ξεκινήσει στις 8 το πρωί, από τα γραφεία του Συλλόγου στο Ανατολικό Κέντρο Καλαμάτας,  όπου θα γίνει η αναχώρηση με λεωφορείο για την Κάτω Μέλπεια. Εκεί θα είναι η αφετηρία της πεζοπορικής ανάβασης  για την Άνω  Μέλπεια. Η διάρκεια της πορείας θα είναι περίπου  2 με 2,30 ώρες.
Η πίτα θα κοπεί περίπου στη μία μετά το μεσημέρι και στη συνέχεια όσοι συμμετέχουν θα απολαύσουν ένα παραδοσιακό γεύμα, προσφορά του Συλλόγου. Θα ακολουθήσουν φυσικά και τραγούδια με χοροί.
Η πεζοπορία για την επιστροφή στην Κάτω Μέλπεια θα ξεκινήσει περίπου στις τέσσερις το απόγευμα
Ο Σύλλογος προσκαλεί «τους φίλους και τα μέλη μας να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να πάρουν περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία μας και στο τηλέφωνο 27210 97733 κάθε βράδυ (μετά τις 9:00). Επίσης στα τηλέφωνα 6977716580 και 6942553154)».