Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013 19:30

΄΄Να αγωνιστούμε για να πάρουμε πίσω αυτά που μας πήρανε΄΄

Ο πρόεδρος με τη γραμματέα του Σωματείου, Σπύρος Σαρδέλης και Αφροδίτη Κάγια-Μιχοπούλου, με το δήμαρχο Καλαμάτας Ο πρόεδρος με τη γραμματέα του Σωματείου, Σπύρος Σαρδέλης και Αφροδίτη Κάγια-Μιχοπούλου, με το δήμαρχο Καλαμάτας

ΠΙΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Να συσπειρωθούν στο Σωματείο τους και να «αγωνιστούμε για να πάρουμε πίσω αυτά που μας πήρανε», κάλεσε τους συναδέλφους του, δημοτικούς υπαλλήλους της Καλαμάτας, ο πρόεδρος τους, Σπύρος Σαρδέλης, κατά την κοπή της πίτας τους…

Από την πλευρά του ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, τόνισε μιλώντας στους εργαζόμενους ότι μόνο με συνεργασία και σύνεση μπορούν να ξεπεραστούν προβλήματα, υποστηρίζοντας ότι ο χειρότερος δρόμος είναι η ένταση και η σύγκρουση.
Η εκδήλωση κοπής της πίτας των δημοτικών υπαλλήλων έγινε το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, όπου ο Σπύρος Σαρδέλης υπογράμμισε ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να σταματήσουν εκείνους που τους αφαιρούν συνεχώς κεκτημένα και να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των ίδιων και των παιδιών τους.
Ο δήμαρχος πάντως ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου, τονίζοντας ότι δουλεύουν πολύ περισσότερο από το μισθό που παίρνουν, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το μέτρο της διαθεσιμότητας δεν θα προχωρήσει γιατί ήδη οι υπηρεσίες έχουν μείνει χωρίς υπαλλήλους.
Σε κλήρωση που έγινε τυχεροί δημοτικοί υπάλληλοι για το 2013 αναδείχθηκαν οι Βασίλης Διαμαντόπουλος, Βασιλική Φωτάκη, Ιουλίου Χρονοπούλου, Νικήτας Μπαρούνης, Παρασκευή Προζυμά και Χαρίκλεια Δικαίου. Θα πάρουν οι μισοί δώρο 50 ευρώ από το Σωματείο και οι άλλοι μισοί τριήμερη άδεια από το δήμαρχο.
Στ.Μ.