Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 18:10

Το μεσσηνιακό πρωινό στην έκθεση HO.RE.CA.

Γιώργος Πίτας, Νικήτας Κάρτσωνας, Γιώργος Καραμπάτος, Θανάσης Παντές Γιώργος Πίτας, Νικήτας Κάρτσωνας, Γιώργος Καραμπάτος, Θανάσης Παντές

Του Θανάση Παντέ
Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή εκθετών στην 8η Έκθεση HO.RE.CA., που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Μετροπόλιταν, πλησίον του Διεθνούς Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος»…

(φωτογραφίες)

Πολλοί οι εκθέτες και εξίσου μεγάλη η προσέλευση των επισκεπτών και τις τέσσερις ημέρες που κράτησε η έκθεση. Αξιοπρόσεκτη ήταν η μεσσηνιακή παρουσία όπου στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος για το ελληνικό πρωινό παρουσιάστηκε από το επιτελείο του Elite City Resort το μεσσηνιακό πρωινό, με όλα εκείνα τα τοπικά προϊόντα που το καθιστούν ασυναγώνιστο.
Τον εξαίρετο μπουφέ που το προσωπικό του Elite επιμελήθηκε με έμπνευση και μεράκι τίμησαν δεόντως οι επισκέπτες, μεταξύ των οποίων και η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία έδειξε να γνωρίζει αρκετά καλά τη μεσσηνιακή διατροφή.
Η εκδήλωση περιλάμβανε και τέσσερις σύντομες παρεμβάσεις από τον Γιώργο Πίττα, εκπρόσωπο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, τον Γιώργο Καραμπάτο, πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού «Δρόμοι της Ελιάς», τον ιδιοκτήτη του Elite Νικήτα Κάρτσωνα και τον γράφοντα.
Από την παρουσίαση πέρασε πολύς κόσμος αυτές τις ημέρες αλλά δεν εμφανίστηκε καθόλου η Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας, για λόγους που πολύ θα θέλαμε να γνωρίζουμε.
Το επόμενο διάστημα θα γίνει και στη Μεσσηνία η παρουσίαση του ελληνικού πρωινού, που πλέον φέρει και τη σφραγίδα των εξαιρετικών μεσσηνιακών προϊόντων.