Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 03:32

Ανθρώπινη αλυσίδα κατά της βίας "απ’ όπου και αν προέρχεται" φτιάχνει η Ν.Δ.

Ανθρώπινη αλυσίδα κατά της βίας "απ’ όπου και αν προέρχεται" φτιάχνει η Ν.Δ.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Ανθρώπινη αλυσίδα για το συμβολικό αποκλεισμό της βίας, απ’ όπου και αν προέρχεται, όπως λέει η Νέα Δημοκρατία, καλούνται να φτιάξουν πολίτες το απόγευμα της Δευτέρας, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Το κάλεσμα απευθύνει η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Ν.Δ…

«Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, ενώνουμε τις φωνές μας ενάντια στη βία. Λέμε «φτάνει πια» και προτάσσουμε τη δημοκρατία απέναντι σε όσους επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση. Χτίζουμε συμβολικά ανθρώπινη αλυσίδα κατά της βίας», γράφει η ΝΟΔΕ Ν.Δ. στην ανακοίνωσή της.
Η εκδήλωση εντάσσεται σε σειρά πολιτικών δράσεων της Νέας Δημοκρατίας, για τις οποίες ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος, έχει δηλώσει: «Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας ανθρώπινης αλυσίδας για την προστασία της Δημοκρατίας μας από τη βία, απ’ όπου και αν προέρχεται, όποιον κι αν στοχεύει, όποιο πρόσχημα και αν επικαλείται. Για μας η βία δεν μπορεί να διακρίνεται σε “καλή” και “κακή”, σε “δικαιολογημένη” και “αδικαιολόγητη”, σε “θετική” και “αρνητική”.
Στις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας, κινούμαστε με στόχο μία κουλτούρα σεβασμού στον άνθρωπο, τη σταθερότητα στη χώρα και την ασφάλεια για κάθε οικογένεια, κάθε γειτονιά, κάθε χώρο επαγγελματικής δραστηριότητας».