Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 03:00

Γιορτινός ο αγώνας της Καλαμάτας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ 
Είχαν δίκιο οι άνθρωποι του Συλλόγου Δρομέων Υγείας… Το σημερινό απόγευμα ήταν γιορτινό στην Καλαμάτα. Ήταν το απόγευμα που έγινε ο καθιερωμένος Αγώνας της Καλαμάτας, με εκατοντάδες συμμετοχές παιδιών, νέων και μεγαλύτερων, σε κλίμα χαράς και ευχαρίστησης της άθλησης…

Πρώτα δόθηκε η εκκίνηση του Αγώνα Δυναμικού Βαδίσματος 10 χιλιομέτρων. Ακολούθως ξεκίνησε ο αγώνας ταχύτητας των 10 χιλιομέτρων επίσης και τέλος έγινε ο αγώνας των δύο χιλιομέτρων για τα παιδιά και τους γονείς τους, ανάμεσά τους και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας.
Πριν από την εκκίνηση του αγώνα ταχύτητας τιμήθηκε ο ινσουλοεξαρτώμενος μαραθωνοδρόμος, Νίκος Λαμπρούλης, που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για να τρέξει, δεδομένου ότι ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας αφιέρωσε φέτος τους αγώνες στην ενημέρωση και πρόληψη του σακχαρώδους διαβήτη. Γι’ αυτό και στη διοργάνωση συμμετείχε και ο Σύλλογος Διαβητικών Μεσσηνίας Γλυκειά Μεσσηνία, μαζί βέβαια με το Δήμο Καλαμάτας. Εκ μέρους του Δήμου Καλαμάτας χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα, Νίκος Μπασακίδης και από το Σύλλογο Διαβητικών η πρόεδρός του, Αθανασία Καρούνου. Προσφέρθηκαν επίσης πολλά δώρα από χορηγούς, ενώ συμμετείχαν και πολλοί εθελοντές, ανάμεσά τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας.
Στ.Μ.