Σάββατο, 02 Ιουλίου 2016 19:25

Στον Ιούλιο

Την ταινία του Φατίχ Ακίν «Στον Ιούλιο» θα προβάλει η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, την Πέμπτη 7 Ιουλίου στο Καφέ Σινέ…

“Βρισκόμαστε στο Αμβούργο, στην αρχή του καλοκαιριού. Ο Ντάνιελ, ένας λιγάκι αφελής δάσκαλος, αγοράζει από την Ιουλία, μια πλανόδιο έμπορο κοσμημάτων, ένα δαχτυλίδι και μία πρόβλεψη: το δαχτυλίδι αυτό θα τον οδηγήσει στη γυναίκα των ονείρων του. Όταν το ίδιο βράδυ γνωρίζει τη Μελέκ, η οποία την επόμενη μέρα πετάει για Κωνσταντινούπολη, αρχίζει να πιστεύει πως η “προφητεία” βγήκε αληθινή. Έτσι λοιπόν, με συνταξιδιώτη την Ιουλία, ξεκινά ένα τρελό ταξίδι μέσα στην Ευρώπη με σκοπό να την ξαναδεί και να της ομολογήσει τον έρωτά του.
Το Im Juli είναι μια ανάλαφρη ρομαντική κομεντί, η οποία σε συνδυασμό με τις υπέροχες τοποθεσίες, τα καλοκαιρινά σκηνικά και τα συνεχόμενα κωμικά ευτράπελα, συνθέτουν ένα μεγάλο και περιπετειώδες ταξίδι, στο οποίο ο καθένας μας θα ήθελε να λάβει μέρος”.
Η ταινία κέρδισε Βραβείο Καλύτερου Ανδρικού Ρόλου, για τον Moritz Bleibtreu στο German Film Awards, καθώς και Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας για τον Fatih Akin, στο Tromso International Film Festival το 2001.

Στον Ιούλιο - Im Juli [2000]
Σκηνοθεσία: Fatih Akin
Παίζουν: Moritz Bleibtreu, Christiane Paul
Διάρκεια: 99 λεπτά
Χώρος προβολής: Καφέ Σινέ (Δυτική Παραλία Καλαμάτας)
Ώρα: 21:30
Είσοδος: 4 ευρώ (ελεύθερη για νέους κάτω των 18)

Ακολουθεί τρέιλερ

Πολυμέσα