Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016 15:15

Πουθενά χωρίς την κόρη μου

Μια ταινία από το Μεξικό θα προβάλει αυτή την Πέμπτη 28 Ιουλίου η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας. Στο «Πουθενά χωρίς την κόρη μου» εργένης πλεϊμπόι του Ακαπούλκο, με πολλές κατακτήσεις στις τουρίστριες της περιοχής, δέχεται την ξαφνική επίσκεψη μιας παλιάς του γνωριμίας, η οποία του παραδίδει «πακέτο» το αποτέλεσμα του εφήμερου έρωτα τους και εξαφανίζεται...

Τα χρόνια περνούν, το μωρό εξελίσσεται σε ένα αξιολάτρευτο ξανθό γαλανομάτικο κοριτσάκι, και ο πατέρας με την κόρη μετακομίζουν στο Λος Άντζελες προσπαθώντας εις μάτην να εντοπίσουν τη μητέρα.

Σκηνοθέτης και ηθοποιός ο Eugenio Derbez, αστέρας της μεξικανικής τηλεόρασης, εμφανίζεται εδώ στην πρώτη του ταινία με μια συγκινητική δημιουργία που φέρει το γλυκερό αποτύπωμα των μεξικανικών soapopera σε συνδυασμό με ένα σαρωτικό χιούμορ που αποδίδουν μια κωμωδία ακραίων καταστάσεων. 

Το Πουθενά Χωρίς την Κόρη Μου, μια μεξικανική ιστορία που εμφανίστηκε από το πουθενά, κάνοντας αστρονομικές εισπράξεις στο αμερικάνικο box office, αποτελεί μέχρι στιγμής τη μεγαλύτερη ισπανόφωνη εμπορική επιτυχία όλων των εποχών στις Η.Π.Α. σπάζοντας όλα τα ρεκόρ.

ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ - Instructions not included [2014]

Σκηνοθεσία: Eugenio Derbez

Παίζουν: Eugenio Derbez, Karla Souza

Διάρκεια: 115 λεπτά

Χώρος προβολής: Καφέ Σινέ (Δυτική Παραλία Καλαμάτας)

Ώρα: 21:30

Είσοδος: 4 ευρώ (ελεύθερη για νέους κάτω των 18)

Ακολουθεί τρέιλερ

Πολυμέσα