Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016 09:05

“Les Au Revoir” στο Λιμάνι της Καλαμάτας

Συναυλία στην προκυμαία του Λιμανιού της Καλαμάτας θα δώσει τη Δευτέρα 1 Αυγούστου το μουσικό τρίο από τη Θεσσαλονίκη, Les Au Revoir...

Το σχήμα αποτελείται από τους: Αλεξάνδρα Μπουνάτσα τραγούδι, Κώστα Καραμήτσο πλήκτρα, Λεωνίδα Αναγνώστου, ακουστική κιθάρα.

Οι Les Au Revoir είναι η τελευταία κλεφτή ματιά μετά από έναν αποχαιρετισμό και έρχονται να ντύσουν με μελωδίες όλα αυτά τα συναισθήματα, τις σκέψεις και καταστάσεις που πάντα θα στοιχειώνουν το μυαλό μας. Με ρετρό διάθεση και επιρροή από τους ρομαντικούς συνθέτες και τροβαδούρους όλων των εποχών, παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη indietronica και lounge ακουστική που περικλείει ατμοσφαιρικούς και bossa nova ρυθμούς που ανεπαίσθητα θα οδηγήσει τους ακροατές να λικνιστούν αιθέρια! Στις ζωντανές τους εμφανίσεις αυτό που θα αντικρίσει ο ακροατής είναι άρτιες ερμηνείες και προσεγμένη σκηνική παρουσία ενώ το ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει αποκλειστικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών διασκευασμένα μέσα από το δικό τους προσωπικό πρίσμα που σαν στόχο έχει την ποιοτική διασκέδαση.
Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.
Η συναυλία διοργανώνεται από το Δήμο Καλαμάτας και τη Φάρις, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού.