Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 11:25

Μάθημα χορού στο Κέντρο Νέων

Μάθημα χορού στο Κέντρο Νέων

Με ένα σεμινάριο σύγχρονου χορού ξεκινά το 2017 στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας. Φορέστε άνετα ρούχα και γνωρίστε αυτό το ενδιαφέρον είδος χορού με την καθοδήγηση της Βάσιας Αναγνωστοπούλου, εξειδικευμένης δασκάλας. Σήμερα, Τετάρτη, 8.00 - 10.00 το βράδυ, στο Κέντρο Νέων, πλατεία Όθωνος 10, Ιστορικό Κέντρο. Είσοδος ελεύθερη...

Λίγα λόγια για το σεμινάριο: 
«Tο σεμινάριο στοχεύει στην ανακάλυψη της κίνησής μας μέσα από παιχνίδια αυτοσχεδιασμού, και στη δημιουργία και εξέλιξη κινητικών και χορευτικών συνδυασμών με οδηγό την τεχνική release.
Στο πρώτο μέρος θα ξεκινήσουμε τη μουσική προσαρμογή του σώματός μας στο χώρο και το χρόνο αλλάζοντας επίπεδα με πτώσεις γλιστρήματα και κυλίσματα.
Στο δεύτερο μέρος θα ανακαλύψουμε την τεχνική release όπου η μετατόπιση του κέντρου βάρους μας θα είναι η δύναμη που θα καθορίσει την έκβαση της κίνησής μας στο χώρο. Με τη συγκεκριμένη τεχνική θα επικεντρωθούμε στην επαφή μας με το έδαφος αλλά και στην αρμονική ροή των διαφορετικών κινητικών και χορευτικών συνδυασμών» σημειώνεται στην πρόσκληση.