Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 17:40

“Η δική μας Κάλλας” σε Καλαμάτα - Αθήνα

Από τα γυρίσματα της ταινίας στην Ιταλία Από τα γυρίσματα της ταινίας στην Ιταλία

Μετά από μια μεγάλη περιοδεία σε Αμερική και Καναδά έφτασε η ώρα το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ «Η δική μας Κάλλας» να προβληθεί για πρώτη φορά και στην Καλαμάτα. Η προβολή της ταινίας του Ελληνοσουηδού σκηνοθέτη Μπάμπη Τσόκα, με την Καλαματιανή ερμηνεύτρια Μυρτώ Καμβυσίδη στο ρόλο της Μαρίας Κάλλας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, στον κινηματογράφο Cine Center. Την εκδήλωση διοργανώνει η εφημερίδα «Ελευθερία» και η είσοδος στην προβολή θα γίνει με προσκλήσεις...

Στην ταινία, που γυρίστηκε στην Ελλάδα, τη Μεσσηνία, τόπο καταγωγής της κορυφαίας παγκοσμίως υψίφωνου, το Μιλάνο, τη Βερόνα, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη, συμμετείχαν πάνω από 250 εθελοντές, ενώ υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας, τη στήριξη του Συλλόγου Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας «Μαρία Κάλλας» και άλλων φορέων και συλλόγων.

Θα ακολουθήσει μία ακόμη προβολή της ταινίας στην Αθήνα, την Κυριακή 23 Απριλίου, στις 11.30 το πρωί, στον κινηματογράφο Odeon Opera, Ακαδημίας 57.