Σάββατο, 08 Ιουλίου 2017 08:54

Βραδιά Κάλλας στο Νεοχώρι

Βραδιά Κάλλας στο Νεοχώρι

Στον προαύλιο χώρο του πατρικού σπιτιού της Μαρίας Κάλλας, στο Νεοχώρι Μεσσηνίας, θα δοθεί η βραδιά όπερας που διοργανώνουν απόψε, Σάββατο 8 Ιουλίου, ο Δήμος Οιχαλίας σε συνεργασία με το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Athenaeum. Η εκδήλωση με τίτλο «Η δική μας Μαρία» θα ξεκινήσει στις 9.00 το βράδυ...

Συμμετέχουν, ο τενόρος Βασίλης Καβάγιας, η σοπράνο Χρύσα Μαλιαμάνη και ο σολίστ πιάνου Γιάννης Αερινιώτης. Η μουσική βραδιά, που διοργανώνεται με αφορμή το έτος Μαρία Κάλλας (2017), τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου.

Οι καταξιωμένοι διεθνείς καλλιτέχνες Βασίλης Καβάγιας, Χρύσα Μαλιαμάνη και Γιάννης Αερινιώτης, θα ερμηνεύσουν άριες και ντουέτα από τις ωραιότερες όπερες του διεθνούς ρεπερτορίου, όπως ο «Ριγκολέτο» και η «Τραβιάτα» (η Παραστρατημένη) του Τζουζέπε Βέρντι ή «Το Ελιξίριο του Έρωτα» του Γκαετάνο Ντονιτσέτι αλλά και ιταλικές καντσονέτες όπως το «Core 'Ngrato» (Αχάριστη Καρδιά) ή το πασίγνωστο τραγούδι «Γρανάδα», αλλά και το «Συ μου πήρες πια το νου και την καρδιά», από την οπερέτα «Ο Βαφτιστικός» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη.

Η είσοδος στο χώρο θα είναι ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « H “Λωξάντρα” στο Κάστρο “Το ψέμα” στο Κάστρο »