Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017 09:56

Ο Πάνος Μουζουράκης στο Κάστρο της Καλαμάτας

Συναυλία στο Κάστρο της Καλαμάτας θα δώσουν ο Πάνος Μουζουράκης and the MOuZiCiANs, την Τετάρτη 9 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμάτας και της κοινωφελούς επιχείρησης Φάρις...

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός με την χαρακτηριστική ζεστή φωνή και την ξεχωριστή, γοητευτική σκηνική παρουσία, θα «παρασύρει» το κοινό σε μια βόλτα γεμάτη τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιλογές από την ξένη μουσική σκηνή, αλλά και τραγούδια καλλιτεχνών που σέβεται και αγαπάει.

Θα παρουσιάσει ακόμα τα καινούργια του τραγούδια από το δίσκο του «Μονόλογος για δύο», όπου συνεργάζεται αποκλειστικά με τον Μανώλη Φάμελλο.
Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών που αποτελούν την μπάντα του:
Δημήτρης Φροσύνης - μπάσο,
Παύλος Καλτουρουμίδης - πλήκτρα / ενορχήστρωση
Βαγγέλης Κοτζάμπασης - τύμπανα
Σπύρος Λιβάνης - κιθάρα
και προστίθεται ένα εξαιρετικό ντουέτο πνευστών: ο Δημήτρης Καραγιάννης, σαξόφωνο-κλαρινέτο και ο Γιώργος Ζαρέας, τρομπόνι.
Στη σκηνή τον πλαισιώνουν δυο αέρινες τραγουδίστριες, η Μυρτώ Ναούμ που συμμετείχε στο Voice και η Δήμητρα Μπουλούζου (και βιολί).
Ο Φίλιππος Τρέπας υπόσχεται ένα φωτιστικό υπερθέαμα, ο Ηλίας Καρούμπαλης και ο Νίκος Λαγός είναι υπεύθυνοι για τον ήχο.
Η προπώληση εισιτηρίων της συναυλίας του Πάνου Μουζουράκη γίνεται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας τις ώρες: 10:00 - 13:00 & 18:30 - 21:00.
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 13,00 € και Ταμείο: 15,00 €