Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017 15:03

«Γυναικεία υπόθεση» στην Ιθώμη με Μαρινέλλα, Βιτάλη, Γλυκερία

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 
Τη φωνή και ερμηνεία τριών κορυφαίων κυριών του ελληνικού τραγουδιού, της Μαρινέλλας, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκερίας, θα φιλοξενήσει την Παρασκευή το βράδυ, 18 Αυγούστου, το στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης, σε μια συναυλία με τίτλο «Γυναικεία υπόθεση»…

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, κάνουν στις περιοδείες τους στην Ελλάδα το τραγούδι «Γυναικεία Υπόθεση», έχοντας σκοπό να μαγέψουν το κοινό τους που θα έχει την ευκαιρία, να τις απολαύσει σε τραγούδια τους που άντεξαν στο χρόνο, που τραγουδιόνται από όλες τις γενιές και αποτελούν τις χρυσές σελίδες του ελληνικού τραγουδιού.

Δίπλα τους θα έχουν 13 σπουδαίους μουσικούς.

Το πρόγραμμα επιμελούνται ο Στέλιος Φωτιάδης και ο Δημήτρης Μαργιολάς.

Η Μαρινέλλα, η κορυφαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού είναι η μόνη που μπορεί να ταιριάξει μπροστά της η λέξη <μύθος>. Mε τις  αξεπέραστες επιτυχίες στην καριέρα της, συνεχίζει να συγκινεί θαυμαστές στα πέρατα της γης και συγχρόνως να εμπνέει τις νεότερες γενιές. 

Η Ελενη Βιτάλη, με τη δική της ιστορία όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερης χροιάς στη φωνή της, αλλά και της προσφοράς της ως δημιουργού πολλών τραγουδιών που έγιναν μεγάλες επιτυχίες, θεωρείται δίκαια από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού.

Η Γλυκερία, η τόσο σημαντική αυτή ερμηνεύτρια, με αξιοσημείωτη πορεία και εκτός συνόρων, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της. Με τα τραγούδια της ξεσηκώνει και ενθουσιάζει το κοινό.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 15 ευρώ. Η αγορά του εισιτηρίου γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα ticketservices.