Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 13:48

Γιάννης Κότσιρας - Μιρέλα Πάχου στο Κάστρο

Γιάννης Κότσιρας - Μιρέλα Πάχου στο Κάστρο

Με τον τελευταίο του δίσκο αλλά και με την υπέροχη Μιρέλα Πάχου, ο Γιάννης Κότσιρας θα δώσει την Τετάρτη το βράδυ, 30 Αυγούστου, συναυλία στο Κάστρο της Καλαμάτας, με ένα πρόγραμμα διαφορετικό, γεμάτο εκπλήξεις, από το οποίο φυσικά και δεν θα λείπουν παλιότερα αγαπημένα ή λιγότερο γνωστά τραγούδια…

Για τον Γιάννη Κότσιρα, συμπατριώτη από την Πυλία, είναι περιττές οι αναφορές. Σε ό,τι αφορά τη Μιρέλα Πάχου, είναι μια εξαιρετικά ταλαντούχα μουσικός και ερμηνεύτρια που έχει συνεργαστεί με συνθέτες όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Θάνος Μικρούτσικος. Σε αυτή τη συναυλία φέρνει τη δική της χροιά με τη ζωντάνια, τη ζεστή φωνή και φυσικά.. το ακορντεόν της!

Τον Γιάννη Κότσιρα και τη Μιρέλα Πάχου θα συνοδεύσει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος στην  ενορχήστρωση & τα πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος στα τύμπανα, Γιάννης Γρυπαίος στο μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας στο μπουζούκι και Κώστας Μιχαλός στην κιθάρα.

Τα φώτα θα φροντίσει ο Ανδρέας Κούρτης, ενώ τον ήχο θα επιμεληθούν οι Στρατής Καραδημητράκης και Λάμπρος Μπούνας.

Η προπώληση εισιτηρίων της συναυλίας του Γιάννη Κότσιρα γίνεται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας ως εξής: 10:00-13:00 & 18:30-21:00.

Τιμές εισιτηρίων: γενική είσοδος: 15 €, ΑμεΑ: 13 €.