Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 16:18

Συναυλία αγάπης και στήριξης για τον Μάριο

Ο Μάριος Σαρέλλας, μουσικός και απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας «Μαρία Κάλλας» χρειάζεται να υποβληθεί, άμεσα, σε μια ακόμη επέμβαση προκειμένου να διατηρήσει ένα ποσοστό της όρασής του. Για να μπορέσει να γίνει αυτή η επέμβαση, να εξασφαλιστούν δηλαδή αναγκαία χρήματα, ο Σύλλογος Αποφοίτων «Μαρία Κάλλας» του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας έχει διοργανώσει συναυλία, την Κυριακή στις 8:30 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του σχολείου. Η συναυλία είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας… 


Γράφει σχετικά ο Σύλλογος για την ξεχωριστή συναυλία αγάπης και στήριξης για τον Μάριο του Μουσικού Σχολείου την οποία έχει διοργανώσει: «Ο Μάριος Σαρέλλας, γεννήθηκε στην Καλαμάτα τον Μάρτιο του 1993, αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας και είναι μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων “Μαρία Κάλλας” του Μ.Σ.Κ. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Μουσικών Σπουδών.

Είναι γνωστός στην πόλης μας και όχι μόνο από διάφορες εκδηλώσεις και Live που έχει παρουσιάσει κατά καιρούς.

Από 6 μηνών μέχρι και σήμερα έχει, κατά καιρούς, προχωρήσει σε σειρά εγχειρήσεων, τόσο σε Ελλάδα και εξωτερικό, για το Συγγενές Γλαύκωμα που εκδηλώθηκε εκ γενετής.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Μάριος βλέπει με το 10% της όρασης του και τώρα το ποσοστό αυτό είναι πολύ μικρότερο.

Αυτή τη στιγμή ο Μάριος, πρέπει να μεταφερθεί (μέσα στον Οκτώβριο) στο Λονδίνο – όπως κρίνουν οι γιατροί που τον παρακολουθούν - για μια ακόμη επέμβαση. Δυστυχώς ο ίδιος αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα. Ομόφωνα ο Σύλλογος μας, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια συναυλία την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, κι ώρα 20:30 στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας “Μαρία Κάλλας” με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τον λόγο αυτό.

Παλαιότερες γενιές αποφοίτων όπως, ο Αντώνης Κουφουδάκης η Μυρτώ Καμβυσίδη, η Μαρία Κρασοπούλου, ο Νίκος Παλαιολόγος, η Μαρία Τσώνη κ.α. μέχρι τις νεώτερες γενιές, όπως ο Ηλίας Κολλινιάτης,ο Δημήτρης Αθανασακόπουλος μα και ο ίδιος ο Μάριος Σαρέλλας θα συναντηθούν στη σκηνή του αμφιθεάτρου του Μουσικού Σχολείου της πόλης μας για μια συναυλία στήριξης κι αλληλεγγύης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμαρχο Καλαμάτας Κύριο Παναγιώτη Νίκα για τη στήριξή του καθώς και το Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας Κύριο Σόλαρη Ιωάννη για την, εξ αρχής, θετική τους στάση απέναντι στην πρότασή μας.

Τέλος, ευχαριστούμε από Καρδιάς τους: Χρ. Συκά, και την εταιρία “Ηχος και Φώς” για την ευγενική του χορηγία στην ηχητική κάλυψη της συναυλίας.

Η συναυλία τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας. Ευελπιστούμε και πιστεύουμε πως όλοι μαζί, θα μπορέσουμε να στηρίξουμε τον Μάριο στη προσπάθεια του αυτή.

Σας ευχαριστούμε.

*Δελτία εισόδου συναυλίας: 5 €

Στο χώρο της συναυλίας θα υπάρξει “κουτί” για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει με όποιο ποσό δύναται την ημέρα εκείνη».