Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 17:40

Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ;

Το έργο του Αμερικανού συγγραφέα Έντουαρντ Άλμπι “Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ;” παρουσιάζει το θεατρικό σχήμα “ΣΥΝ ΕΝΑ Μιχάλης Τούμπουρος” στη Νέα Σκηνή (αμφιθέατρο Φιλαρμονικής), σε σκηνοθεσία Κώστα Κατσουλάκη...

Η πρεμιέρα είναι την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 9.15 το βράδυ ενώ οι παραστάσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 19 Νοεμβρίου. Τις καθημερινές το έργο ξεκινά στις 9.15 μ.μ. ενώ το Σάββατο και την Κυριακή στις 8.00 μ.μ.

Μια δραματική ιστορία, με στιγμές αιχμηρού μαύρου χιούμορ. Το ζευγάρι των δύο βασικών ηρώων “ακροβατεί” ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα, την αλήθεια και το ψέμα, συμπαρασύροντας στη δίνη των ψευδαισθήσεων, αλλά και των αληθειών που το βασανίζουν, το νεαρό ζευγάρι που τους επισκέπτεται μεταμεσονύκτια. Στην εξέλιξη της πλοκής, αποκαλύπτονται μυστικά και ψέματα που κάθε ζευγάρι κρατά καλά κρυμμένα, με αποτέλεσμα εκρηκτικές συγκρούσεις και απίστευτη εναλλαγή συναισθημάτων.

Σκηνοθεσία: Κώστας Κατσουλάκης

Μετάφραση: Αντώνης Θεοδώρου

Μουσική Επιμέλεια: Μιμίκα Τάσση

Σκηνικά - κοστούμια - φωτισμοί: Κώστας Κατσουλάκης

Βοηθός σκηνοθέτη: Ελένη Πετρουλέα

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:

Μάρθα: Σοφία Μποτσέα

Τζωρτζ: Νίκος Κυριακουλάκος

Νικ: Νίκος Καπόπουλος

Στο ρόλο της Χάνυ σε διπλή διανομή: Γιώτα Μπούνα και Χαρούλα Νίκου

Εισιτήριο: 10 ευρώ

Μειωμένη τιμή για φοιτητές, πολύτεκνους, άνεργους και ειδικές ομάδες

Προπώληση εισιτηρίων καθημερινά, εκτός Κυριακής πρωί, τις ώρες 10.00 π.μ. - 1.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και 6.00 - 9.00 μ.μ. στην είσοδο του αμφιθεάτρου της Φιλαρμονικής (οδός Υπαπαντής)