Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 21:35

Η Μάρω Δούκα στην Καλαμάτα

«Στο πηδάλιο της γραφής: Η Μάρω Δούκα για τα 44 χρόνια της συγγραφικής της πορείας» έχει τίτλο η εκδήλωση που διοργανώνουν η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου την Τετάρτη 14 Μαρτίου… 

Η καταξιωμένη συγγραφέας θα βρίσκεται στις 7.30 το απόγευμα στο αμφιθέατρο «Νικόλαος Πολίτης» της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών, στο Ανατολικό Κέντρο Καλαμάτας, όπου θα μιλήσει για τα βιβλία της και θα συζητήσει με τους φοιτητές και το κοινό.
Θα συμμετάσχουν με χαιρετισμούς και παρεμβάσεις:
Η πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας, Στέλλα Καρλαύτη, ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καθηγητής Γιώργος Ανδρειωμένος, ο κοσμήτωρ της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καθηγητής Αλέξιος Γ.Κ. Σαββίδης, ο πρόεδρος του Τμήματος Φιλολογίας και αντιπρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημοσίας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας, καθηγητής Βασίλειος Λ. Κωνσταντινόπουλος και η επίκουρη καθηγήτρια Τιτίκα Καραβία.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα παρατεθεί μικρή δεξίωση.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.