Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 23:58

Χρήστος Θηβαίος – Μαρία Παπαγεωργίου στο Κάστρο

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Ο φτασμένος και ξεχωριστός τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος και η πολλά υποσχόμενη Μαρία Παπαγεωργίου αναμένονται με ανυπομονησία από το κοινό της Καλαμάτας που αγαπάει να ταξιδεύει στα συναισθήματα με τη μουσική. Η συναυλία τους θα δοθεί στο Κάστρο της Καλαμάτας, το βράδυ της Τρίτης 28 Αυγούστου και όπως τονίζουν οι διοργανωτές θα είναι ένα πραγματικά κοινό μουσικό πρόγραμμα με σκηνές από το παρελθόν και το μέλλον της προσωπικής τους διαδρομής.

“Από τη μία, ο Χρήστος Θηβαίος με τον εξαιρετικό τελευταίο του δίσκο «Σιδερένιο νησί», χιλιάδες ώρες σκηνικής πτήσης και ρεπερτόριο αξιοζήλευτο κι από την άλλη, η Μαρία Παπαγεωργίου, το κορίτσι με την κόκκινη κιθάρα που συζητήθηκε για τις ξεχωριστές εμφανίσεις της, δημιουργούν ένα δυσεύρετο αισθητικό και συναισθηματικό περιβάλλον με καθαρό οξυγόνο που παράγεται από την Τέχνη τους και τον σεβασμό στον ακροατή.

Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι οι επί χρόνια συνεργάτες τους  Μάξιμος Δράκος - πιάνο, Σταύρος Ρουμελιώτης - κιθάρες, Καλλίστρατος Δρακόπουλος - τύμπανα, Ντίνος Μάνος - κοντραμπάσο.

Παραγωγή – Διοργάνωση: Cricos & Novel Vox

Συνδιοργάνωση: Δήμος Καλαμάτας - Κ.Ε Φάρις

---------------------------------

Τιμές εισιτηρίων:

13€ προπώληση, 15€ ταμείο (το βράδυ της συναυλίας)

Προπώληση:

- Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

- VIVA.gr, τηλεωνικά στο 11876, και σε όλα τα φυσικά σημεία viva: (Shell, My Market,Metro, Eko, Bp. Media Markt, Seven Spots, Citizen και Reload).