Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 00:35

Live με Μινέρβα και MrBooze

ΣΑΒΒΑΤΟ-BANDAPART 
Νέο live διοργανώνουν το Bandapart Recording Studio και το Το ΤριζΟνι #webradio σε συνεργασία με την Killing Season, το Σάββατο 15 Δεκέμβρη το βράδυ, στο χώρο του στούντιο. Θα παίξουν οι Μινέρβα και οι MrBooze…

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ή με ελεύθερη συνεισφορά, ενώ το κοινό θα μπορεί να ακούσει το live από το Το ΤριζΟνι #webradio (στους παρακάτω συνδέσμους: http://totrizoni.com/

https://tunein.com/radio/To-TrizOni-s267924/)ΜΙΝΕΡΒΑ

Οι Μινέρβα είναι ένα garage/lo-fi quartet που ήρθε στο φως του ήλιου στα τέλη του 2017, με καταγωγή την τροπική Κόρινθο και headquarters την Αθήνα.

Τρεις φίλοι (George, Dennis and Jim) που βρέθηκαν κατά λάθος στο λάθος μέρος, την λάθος στιγμή με κοινό έδαφος την garage μουσική και όχι μόνο.

Μετά από ελάχιστο καιρό η μπάντα αποφάσισε να μεγαλώσει το ηχητικό της φάσμα και έτσι άλλο ένα μέλος προστέθηκε στην οικογένεια (Spilios).

Ύστερα από τα πρώτα live σε Αθήνα και Κόρινθο πλάι σε δυνατά ονόματα της εγχώριας underground σκηνής (The Cave Children, The Dead Ends, ΗΕΧ, The Steams) και με άφθονη ενέργεια να τρέχει από τα μπατζάκια, το σχήμα μπήκε σε τροχιά για την έκδοση του πρώτου ηχογραφημένου υλικού, το οποίο έγινε released σε Spotify, Youtube, Soundcloud, Bandcamp ως ομώνυμο EP στις 17 Σεπτέμβρη του 2018.

Aν υπήρχαν τρεις λέξεις που να χαρακτήριζαν τους Μινέρβα αυτές θα ήταν:

Μουστάκι, Γκαράζ και Μεράκι!

 

MrBooze

Οι MrBooze ιδρύθηκαν το 2012 με σκοπό να παίξουν δυνατό, χαμηλοκουρδισμένο metal όπως αυτό ιδρύθηκε στα 70s από την Αηομική σχολή και διαμορφώθηκε από τους πιστούς της ανα τον κόσμο.

Τον Νοέμβρη του 2012 κυκλοφόρησαν το 1ο τους album με τίτλο 'Greetings From the Middle Finger' και τον Νοέμβρη του 2015 το 2ο με τίτλο 'Dance At Your Own Risk' την κυκλοφορία του οποίου ακολούθησαν αρκετές συναυλίες σε μεγάλα venues, μικρά venues, αυλές σπιτιών και σαλόνια φίλων.

Τον Φλεβάρη του 2017 κυκλοφορούν σε κασέτα το ζωντανά ηχογραφημένο 'Live At Blackbird' και τον Ιούνιο του 2018 το 'The Mourning Hypocrites' το οποίο αποτελεί μέχρι στιγμής και την τελευταία κυκλοφορία τους.

 

................... ................................ .........................

 

Το Bandapart Recording Studio είναι ένα σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο στούντιο ηχογραφήσεων και προβών που λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια στο κέντρο της Καλαμάτας.

............. .................. ................ ..............

 

Το TrizOni web radio είναι ένας ερασιτεχνικός ιντερνετικός σταθμός που εκπέμπει από το 2016.

Είναι μια ''σοβαρή'' προσπάθεια να ενωθούν ποικίλα μουσικά ακούσματα μέσω μιας μικρής ομάδας ''ασόβαρων'' ανθρώπων με λίγη τρέλα και μεγάλη αγάπη για την μουσική.

Κάποια από τα είδη που μπορεί να ακούσει κάποιος είναι: Alternative Rock, Alternative Pop, Country, Soul, Funk, Garage, Rock n' Roll, Jazz, Acid Jazz, Folk, Americana, Blues.

To ΤριζΟνι web radio εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο και με καθημερινές ζωντανές εκπομπές.