Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 16:50

Στη σκηνή η Συμφωνική Ορχήστρα Καλαμάτας

ΠΕΜΠΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 
Το ντεμπούτο της κάνει την Πέμπτη 27 Δεκέμβρη 2018 η υπό σύσταση Συμφωνική Ορχήστρα Καλαμάτας. Στις εννιά ακριβώς, στην κεντρική σκηνή του Μεγάρου Χορού θα γραφτεί μια σημαντική σελίδα στο βιβλίο της μουσικής ιστορίας της πόλης…

Το πρόγραμμα της συναυλίας θα είναι ευχάριστο, διασκεδαστικό, γιορτή και περιπετειώδες καθώς θα εναλλάσσονται άριες, ντουέτι, τρίο και κουαρτέτα από διάσημες ελληνικές οπερέτες με γιορτινά τραγούδια. Το πρόγραμμα θα ανοίξει το έργο “Celebration I, op. 105”, το οποίο έγραψε ειδικά για αυτή τη συναυλία ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, Στάθης Γυφτάκης.

Μια Ορχήστρα 46 μουσικών, η Κατερίνα Παλαιολόγου (σοπράνο), η Λήδα Δημητριάδη (σοπράνο), ο Γιάννης Καλύβας (τενόρος), ο Μιχάλης Ψύρρας (βαρύτονος) και ο μαέστρος Ανδρέας Τσελίκας  θα γιορτάσουν με το φιλόμουσο κοινό αυτή την ιστορική ημέρα για τα μουσικά δρώμενα της Καλαμάτας.

Γενική είσοδος 5 ευρώ. Εισιτήρια προπωλούνται στο Πνευματικό Κέντρο από τις 20 Δεκεμβρίου και στο Μέγαρο Χορού πριν την παράσταση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μα πότε θα φτάσει αυτός ο Μάγος; Ο Σκαθαροζούμης »