Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 00:21

Στο Bandapart

Στο Bandapart

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Saturday Night Live v.14 το Σάββατο 8 Ιούνη από το Bandapart Recording Studio και Το ΤριζΟνι #webradio, που θα παρουσιάσουν τους One Man Drop και τους  Lincoln avenue...

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του στούντιο, με προτεινόμενη συνεισφορά 3 ευρώ κατά την είσοδο.

Ώρα εισόδου 21:30

22:15 Lincoln avenue

23:15 One Man Drop

One Man Drop

Η εκκίνηση των One Man Drop, τον Απρίλιο του 2014, τους βρήκε να αποτελούν στην ουσία ένα part-time side project τεσσάρων μουσικών που εκείνη την εποχή δραστηριοποιούνταν σε διάφορα άλλα σχήματα της Αθηναϊκής σκηνής.

Έναν μόλις μήνα αργότερα η μπάντα ηχογράφησε τρία τραγούδια ("One Hits One", "With You", "Just Me"), τα οποία αποτέλεσαν και το παρθενικό τους EP, ενώ στα τέλη του 2015 εντάχθηκαν στο ομώνυμο ντεμπούτο full length album τους, που κυκλοφόρησε υπό τη δισκογραφική στέγη της Urban Sounds.

Το νεοψυχεδελικό garage rock των One Man Drop φέρει μια rock'n'roll essence, ικανή να γκρουβάρει κάθε βασανισμένη rock ψυχή και άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως παρά το πλήρως underground και low profile attitude τους, συχνά στο παρελθόν έγιναν αποδέκτες αξιόλογων συναυλιακών προτάσεων, τις οποίες βεβαίως φρόντισαν να εξαργυρώσουν στο 100% τους, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από τον μουσικό τύπο, που έδειχνε να έχει βρει ένα ακόμη κομμάτι του puzzle της διαρκώς ακμάζουσας εγχώριας ψυχεδελικής σκηνής.

Στη νέα τους μορφή, πλέον ως τρίο, με τα ιδρυτικά μέλη Πάνο και Νίκο να παραμένουν στη σύνθεση του σχήματος και τον Φοίβο να συμπληρώνει την εξίσωση, οι One Man Drop ηχούν πιο ευθύβολοι και ώριμοι παρά ποτέ, απόσταγμα του οποίου αποτελεί το νέο EP "Flanging the Zinc" που κυκλοφόρησε  στα τέλη Μαρτίου του 2018.

 

https://www.facebook.com/onemandrop/

https://onemandrop.bandcamp.com/releases

https://www.instagram.com/onemandrop/

https://www.youtube.com/watch?v=V_z91MaycRE&feature=youtu.be

 

Lincoln avenue

Rhythm & Blues live με διασκευές Stevie Ray Vaughan, Buddy Guy, Albert King, B.B. King, Koko Taylor, Chris Cain, Rory Gallagher, ZZ Top, Allman brothers, Robben Ford, Beth Hart, Michael Landau και άλλα...

Πάνος Πανταζόπουλος: φωνή

Μιχάλης Μπαστακός: κιθάρα

Περικλής Παπακωνσταντίνου: μπάσο

Σωτήρης Παπαδέας: τύμπανα

https://www.facebook.com/lincoln.avn/?epa=SEARCH_BOX

 

................          ...................  .................. ................

Το Bandapart Recording Studio είναι ένα σύγχρονο στούντιο ηχογραφήσεων και προβών που λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια στο κέντρο της Καλαμάτας, αλλά και ένας εναλλακτικός χώρος συνάντησης των τεχνών, ο οποίος έχει φιλοξενήσει μουσικά και οπτικοακουστικά event, θεατρικά δρώμενα και performance, καθώς και προβολές βιντεοτέχνης του Video Art Μηδέν.

https://www.facebook.com/bandapart.recording.studio/

 

........................                  ...................... .....................

Το ΤριζΟνι  #webradio είναι ένας ιντερνετικός σταθμός που εκπέμπει από το 2016.

Είναι μια προσπάθεια να ενωθούν ποικίλα μουσικά ακούσματα μέσω μιας ομάδας ανθρώπων με λίγη τρέλα και μεγάλη αγάπη για την μουσική.

Κάποια από τα είδη που μπορεί να ακούσει κάποιος είναι: Alternative Rock, Alternative Pop, Country, Soul, Funk, Garage, Rock n' Roll, Jazz, Acid Jazz, Folk, Americana, Blues.

Το ΤριζΟνι #webradio εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο και με καθημερινές ζωντανές εκπομπές.

''Η μουσική είναι μια γλώσσα που μας οδηγεί στα σύνορα του απείρου και μας επιτρέπει να κοιτάζουμε μέσα σ' αυτό'' - Τόμας Καρλάιλ.

https://www.facebook.com/totrizoni/

 

Οι σύνδεσμοι μας για ακρόαση είναι:

 

http://totrizoni.com/

https://tunein.com/radio/To-TrizOni-s267924/



Την βραδιά μπορείτε να την ακούσετε ζωντανά από Το ΤριζΟνι #webradio στους παρακάτω συνδέσμους:

 

http://panel8.directhostingcenter.com:2199/start/vqhvtfsh/

https://tunein.com/radio/To-TrizOni-s267924/

..............            ................ ................          .................