Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 13:06

Μελαγχολία στην Τέχνη - Δ. Τζαμουράνης

Μελαγχολία στην Τέχνη - Δ. Τζαμουράνης

ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Για την "Μελαγχολία στην Τέχνη: από τον Αριστοτέλη στη σύγχρονη εποχή" θα μιλήσει ο διεθνούς φήμης Καλαματιανός ζωγράφος, Δημήτρης Τζαμουράνης, στην τελετή έναρξης του 11ου Συνεδρίου Υγείας Μεσσηνίας, που πραγματοποιείται στις 7-8 Ιουνίου στον εμβληματικό χώρο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας...

Αποδεχόμενος την πρόσκληση της Ιατρικής Εταιρείας και του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, ο Δημήτρης Τζαμουράνης θα ταξιδέψει από το Βερολίνο, όπου ζει και δημιουργεί, για να μιλήσει στην τελετή έναρξης του συνεδρίου για ένα ιατρικό - συναισθηματικό θέμα, τη μελαγχολία, και να την προσεγγίσει μέσα από την Τέχνη. (http://www.artnet.com/artists/dimitris-tzamouranis/, https://www.youtube.com/watch?v=y3sxcktceJ4)

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει μικρό Ρεσιτάλ Κιθάρας με την Κωνσταντίνα Μαλαπάνη και τον Δημήτρη Αποστολόπουλο (τάξη κιθάρας, Αντώνη Κουφουδάκη του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας). Θα παρουσιάσουν έργα των L.Brouwer, C.Domeniconi και Γ.Νούση.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται αύριο, Παρασκευή 7 Ιουνίου, στις 21:00, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας και είναι ανοικτή για το κοινό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στο Bandapart «Τάλγκο» και «Ξαφνικός Έρωτας» »