Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 10:46

Ο «Φιλάργυρος» στο Πανταζοπούλειο

Τον «Φιλάργυρο» του Μολιέρου παρουσιάζει στην Καλαμάτα το Πολιτιστικό Πάρκο (http://www.politistikoparko.com/) αυτήν την Παρασκευή (14/06) στις 20:00, στην Πανταζοπούλειο Λαϊκή Σχολή…

Την παράσταση, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 10 ετών, σκηνοθετεί ο Παναγιώτης Σπηλιόπουλος σε μουσική επιμέλεια του Νίκου Δρογόση. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Παναγιώτης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αθανασίου, Γιάννης Ζουμπάντης, Δημήτρης Νικολόπουλος, Γιώργος Σαμαράς, Ιωάννα Μερκουριάδου, Άγγελος Δελληκάρης, Γεωργία Σοφού, Μάνος Μπάτρης. 

Κωμικός και συνάμα τραγικός καθώς και ναρκισσιστής, ο πρωταγωνιστής του «Φιλάργυρου», που ζει μ’ έναν μόνιμο φόβο ότι θα του κλέψουν την περιουσία, θα τραβήξει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Στην παράσταση, ο ήρωας καταστρώνει σχέδια για να κάνουν τα παιδιά του πλούσιους γάμους, αγνοώντας τις δικές τους επιθυμίες. Όταν εκείνα αντιλαμβάνονται τις προθέσεις του πατέρα τους, ετοιμάζονται να φύγουν από την οικογενειακή στέγη για να παντρευτούν τους αγαπημένους τους. Όμως, τα πράγματα περιπλέκονται και παίρνουν απρόβλεπτη τροπή, όταν πατέρας και γιος ερωτεύονται… την ίδια γυναίκα!

Τιμή εισιτηρίου: 10€
Για πληροφορίες και κρατήσεις: 210 3647200-22990 42100 και στο www.politistikoparko.com
Προαγορά των εισιτηρίων μπορεί να γίνει στο http://rx.hu/LJpn αλλά και τηλεφωνικώς στο 2103647200.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Τάλγκο» και «Ξαφνικός Έρωτας» Φεστιβάλ Κορώνης »