Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 02:32

Southern Balkan Photo Festival

Μεγάλη συνάντηση φωτογράφων και φωτογραφικών ομάδων από την ευρύτερη περιοχή της Νότιας Πελοποννήσου πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Καρδαμύλη, σε μια διοργάνωση με τίτλο “Southern Balkan Photo Festival”...

Το Φεστιβάλ και η έκθεση φωτογραφίας ξεκίνησε στις 20 Ιούλη και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 του μήνα. Η έκθεση λειτουργεί στο παλιό σχολείο της Καρδαμύλης. 

Συμμετέχουν οι: 

Φωτογραφική ομάδα Καλαμάτας,

Καλλιτεχνικό Στέκι Καλαμάτας - τμήμα Φωτογραφίας,

Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης,

Culture of Balkans,

KEK Καλαμάτας – τμήμα φωτογραφίας

Maniarts

west mani frames

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, “Η φωτογράφιση είναι συνήθως μια μοναχική και εσωστρεφής εμπειρία . Όταν οι εικόνες που δημιουργούνται κλείσουν ένα κύκλο για το φωτογράφο τότε ακολουθεί  η έκθεσή τους, μια εμπειρία εξωστρεφής. Μέσα από τη διαδικασία της φωτογράφισης και της έκθεσης επέρχεται η ισορροπία της φωτογραφικής διαδικασίας και διαμορφώνεται ο διάλογος του φωτογράφου με τον εαυτό του και με τους θεατές.

Οι west mani frames στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της δημιουργίας επικοινωνιακού και ζωτικού χώρου για όλους όσους αντιλαμβάνονται την χρήση της φωτογραφικής κάμερας ως δημιουργικό μέσο, διοργανώνουν στην Καρδαμύλη, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Southern Balkan Photo Festival”.     

Με ατομική έκθεση με τίτλο «Το αλμυρό νερό» και παρουσίαση στο “καφέ Αλώνι” στην Καρδαμύλη συμμετέχει, επίσης, ο φωτογράφος Κώστας Μασσέρας. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση επισκεφθείτε τη σελίδα των west mani frames στο fb https://www.facebook.com/WestManiFrames/

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 25 KDF 2019 - εκθέσεις 25 KDF 2019 - 4η μέρα/Δευτέρα »